Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Подорож до казкового королівства

Дата: 04.06.2018 12:03
Кількість переглядів: 612

Фото без описуА вже по завершенню офіційної частини, свято продовжилося на різноманітних локаціях у міському парку відпочинку. Так, на танцювальному майданчику для всіх дітлахів була підготовлена авторська вистава «Подорож до казкового королівства» від гуртка «Ляльковий театр» ЦДЮТ  (кер. Крістіна Зайченко), яка пройшла  просто неймовірно. 

І вже на самому початку дійства на всіх присутніх чекав несподіваний сюрприз – поява казкового Фіксика, який і запросив малечу у чарівну подорож до казки під захоплюючий музичний супровід.

Фото без описуМаленькі актори, які були також і сценаристами, просто зачарували всіх присутніх своєю акторською грою.

І це і не дивно, адже кожна наступна дія була наповнена несподіваними сюжетними діями, де маленькі глядачі мали змогу не тільки зустріти своїх улюблених казкових героїв, побувати на показі незвичайних суконь, навчитися гарними манерам і бальним танцям від справжньої леді Мері Попінс, і навіть організовувати справжнісінькій бал.

Фото без описуХочеться висловити слова великої вдячності зразковому хореографічному колективу «Перлину» (кер. Н. Залевська) за участь у виставі, яка стала ще більш насиченою, креативною та яскравою. 

Фото без описуІ вже традиційно по завершенню лялькової вистави для всіх маленьких мешканців міста відбулася захоплююча ігрова програма «Магія дитинства», яку провели вихованці гуртка «Ляльковий театр».

І без перебільшення окрасою свята стало шоу мильних бульбашок.

Фото без описуІ яке ж свято без солодощів та подарунків? Так, кожна дитина отримала морозиво від міської Спілки підприємців, а учасники призової лотереї мали змогу виграти цікаві подарунки від маг. «Одеса» (п.п. Фото без описуОлена Плохотнікова), подарунки та безкоштовні квитки на атракціони від п.п. Євгенія Лозовенка,  п.п. Олега Скогарєва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень