Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шістдесят п’ята сесія міської ради

Дата: 29.12.2018 12:01
Кількість переглядів: 544

Фото без описуПід головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко відбулося засідання позачергової шістдесят п’ятої сесії міської ради на розгляд якої, відповідно до розпорядження міського голови було винесено 54 проекти рішення, а за результатами роботи спільного засідання депутатських комісій, що відбулося перед початком роботи сесії міської ради, додатково до порядку денного було включено ще 9 питань. 

За результатами роботи, депутатами підтримано та затверджено 58 рішень міської ради, у тому числі: питання регулювання земельних відносин – 31, продовження дії договорів оренди частини приміщень – 17.

Під час засідання, затверджено рішення «Про встановлення на 2019  рік на території міста Знам’янка мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб», внесено доповнення до Програми соціального та економічного розвитку міста Знам’янка на 2018 рік, а також затверджено рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік» ( у тому числі в частині зміни показників міжбюджетних трансфертів (за державними програмами соціального захисту) та збільшення планових показників у розписі міського бюджету на 2018 рік, за рахунок отримання субвенції з державного бюджету в розмірі 4054,0 тис. грн.).

Депутатами також прийнято рішення про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 30 березня 2018 року №1396 «Про затвердження Положення про порядок призначення та виплати стипендій за високі спортивні досягнення».

Фото без описуНа позачерговій 65 сесії міської ради також затверджено: Плану діяльності Знам’янської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік, Програми економічного і соціального розвитку міста Знам'янка на 2019 рік; Міську цільову комплексну програму розвитку закладів освіти міста на 2019-2021 роки; Міську програму   «Обдарована молодь  - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» на 2019-2020 роки та Положення про  призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи.

Не набрали достатньої кількості голосів проекти рішень щодо затвердження міського бюджету на 2019 рік та міської Програми громадського бюджету  міста Знам'янки на 2019 рік. Депутатами також не було підтримано  внесення змін до Положення про громадський бюджет міста Знам’янки на 2018 рік, затвердженого рішенням № 1182 від 17.11.2017 р. Не набрали достатньої кількості голосів також проекти рішень про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) двом суб’єктам господарювання.

Депутати, що зареєструвалися для участі в роботі сесії 26 грудня 2018 року: Н.Клименко, В.Мацко, Ю.Сопільняк, І.Зіньковська, О.Кузін, С.Каратєєв, Н.Коленченко, С.Філіпова, О.Луц, С.Постика, Н.Тесленко, О.Куцов, О.Озеряний, Н.Данасієнко, К.Пастух, С.Пашко, Р.Кондратьєв, С.Лєвінте, В.Озеряний, А.Тесленко, Ю.Клюка, Н.Тишкевич, О.Бойчук, І.Микуляк, Ю.Майборода, І.Грінченко, А.Мороз. Результати поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення висвітлюються на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Депутати, що були відсутні під час засідання позачергової 65 сесії міської ради: Т.Макарова - по хворобі, О.Тітарєв – лікарняний, М.Терновий, С.Бойко – виробнича необхідність, О.Рубан – за сімейними обставинами, О.Антоненко – санаторно-курортне лікування, Л.Семиніна – причина відсутності не повідомлена.

Причини відсутності зазначаються відповідно до усних повідомлень депутатів, що відсутні, чи повідомлень колег по фракціях/партіях тощо.

У пленарному засіданні позачергової шістдесят п’ятої сесії міської ради брали участь: заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, директор ЦСССДМ Н.Шевченко, директор Територіального центру (надання соціальних послуг) м. Знам’янка Т.Костікова.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень