Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мистецькі вихідні

Дата: 31.07.2018 11:52
Кількість переглядів: 526

Фото без описуЧи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книги? Звичайно ні! До міської юнацької бібліотеки завітали  користувачі - діти на літературний сніданок «З книгою на галявині», який відбувся в рамках реалізації проекту «Мистецькі вихідні».

Захід проходив біля приміщення бібліотеки і був присвячений  квітам – постійним супутникам кожної людини. Зручно розташувавшись на галявині, діти слухали розповідь бібліотекаря про значення квітів в житті людини, прослухали цікаві легенди про них, цікавилися квітковим гороскопом. А ще відгадували загадки про квіти. Потім читали улюблені  казки.  Казковий і дивовижний світ книги захопив юних читачів. Діти залишилися задоволені та в гарному настрої. «Даремно часу ви не гайте! Ось цю книгу вибирайте» - саме під такою назвою в Фото без описубібліотеці-філії №3 пройшов Бібліо – шопінг для дітей в рамках проекту «Мистецькі вихідні». В цікавій ігровій формі юні читачі знайомилися з новими книгами та рекомендували новинки одне одному. Діти отримували різноманітні завдання, в яких проявили свою кмітливість та винахідливість. Також, із задоволенням, маленькі гості прийняли участь у складанні пазлів та у грі з повітряними кульками. А на згадку про цей день у дітей залишаться « Казкові рибки» зроблені власними руками.

Одним з простих і дуже гарних прикрас є метелик, зроблений з паперу. Метелики - одні з найкрасивіших комах в світі, що асоціюються з красою та вічністю. Вони є символом безсмерття, щастя, вірності і любові.

Так, на «Бібліо – Art» майстерню до центральної бібліотеки для створення цих загадкових,  безперечно красивих істот в дитячий відділ завітали діти. Кожен міг переконатися як просто отримати оригінальний подарунок та гарний настрій за невеликий проміжок часу, маючи лише папір, ножиці та клей і, найголовніше - невгамовну фантазію.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Директор міської ЦБС 
Колісніченко М.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень