Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День дитинства

Дата: 04.06.2018 11:49
Кількість переглядів: 636

1 червня одне з найулюбленіших свят для маленьких знам’янчан. Саме в цей день діти зустрічали літо святковим парадом та концертом на міському стадіоні в якому взяли участь дитячі колективи міського Палацу культури: колектив бального танцю «Грація» (керівник Володимир Кондратюк), солістка вокальної студії «Melos» Юлія Нагаєць (керівник Руслан Павловський) та зразковий аматорський танцювальний колектив «Веселка» (керівник Тетяна Часник).

Традиційно, у Міжнародний день захисту дітей, Знам’янська міська бібліотечна система взяла участь у міських пізнавально-розважальних заходах для малечі.

Працівники центральної бібліотеки та бібліотеки-філії №3 в міському парку відпочинку презентували  для маленьких гостей свята  цікаві книжки та книжкові розваги: флеш-моб «Biblio Dans», ерудит-лото, книжкова виставка «Барвиста райдуга дитинства» та  майстер-клас «Веселі 3D закладки».

Фестиваль літнього читання «Відкриваємо двері в літо» відбувся на південній стороні міста в бібліотеці-філії №1.

Діти брали активну участь в ігровому квесті «Відшукай літо», відгадували загадки про літо, грали в настільні ігри  з казковими персонажами, розмальовували різнобарвних метеликів, складали  літературні пазли та грали в рухливі ігри з м’ячем.

Фестиваль так захопив малечу, що розходитись ніхто не хотів. Діти весело змагалися, розважалися, раділи перемогам та призам.    

Зустрічі  пройшли весело, грайливо і цікаво.

Бібліотекарі привітали всіх дітей зі святом, побажали позитивного настрою, щирих усмішок і чудової сонячної погоди та запросили активно відвідувати бібліотеки під час літніх канікул.  
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень