Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Фестиваль військово-патріотичної творчості «Хоробрі серця»

Дата: 19.10.2018 11:49
Кількість переглядів: 500

Виховання патріотизму в активної творчої молоді, прищеплення учням почуття любові до Батьківщини та єднання у нашій спільній боротьбі за соборну, незалежну і економічно розвинену Україну у європейській спільноті демократичних країн набуває першочергового значення у наш непростий час. 

Саме тому, 17 жовтня 2018 року у місті Знам’янка пройшов фестиваль військово-патріотичної творчості «Хоробрі серця», присвячений пам’яті Героїв, які ціною власного життя відстоювали незалежність України та її територіальну цілісність.

Розпочався захід вшануванням пам’яті героїв - захисників Знам’янщини, які з мужністю, наполегливістю та вірою в краще майбутнє, стали на захист нашої Батьківщини й віддали своє життя, увійшовши в безсмертя.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Попова Т.М. та головний спеціаліст відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Знам’янської міської ради Сугарей А.О.

В знак подяки за відвагу та героїзм захисників України талановиті діти міста вкотре здивували присутніх своїми талантами. Конкурсанти демонстрували свій талант у жанрах вокалу, хореографії та художнього читання.

Слід відзначити, що рівень виконавської майстерності цьогорічних учасників конкурсу був набагато вищий у порівнянні з минулими роками. І виступ кожного був своєрідною молитвою за світлу долю нашої держави.

Особливого патріотичного настрою та піднесення додали  експозиції світлин «Герої  Знам’янщини»  (за сприяння ГО «Майдан»).

Також учасники фестивалю долучились до всеукраїнського флешмобу «ЗАВДЯКИ ТОБІ!» приклавши праву руку до серця для того, щоб висловити вдячність кожному воїну, хто поклав своє життя на вівтар свободи, щоб усі ми продовжували  жити, творити, любити і вірити. 

Фінальною крапкою стало нагородження учасників фестивалю. Голова журі Попова Тетяна Миколаївна  подякувала всім, хто долучився до участі  у заході, за неймовірну атмосферу, високий рівень майстерності та природжений талант.

За значний особистий внесок у справу відродження національних традицій України, збереження і примноження скарбів українського народу та активну участь у міському фестивалі військово-патріотичної творчості «Хоробрі серця» усіх учасників  фестивалю, відзначили грамотами відділу освіти .

Фестиваль пройшов на високій ноті патріотизму, подарувавши всім присутнім емоції, що торкають душу та серце,проймаючи його до самих глибин, а також задоволення від краси та духовної глибини українського мистецтва, а також непоборне почуття гордості за багатство культури і традицій українського народу.

Відділ освіти виконавчого комітету 
Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень