Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося традиційне свято ”Планета дитинства” для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - випускників учбових закладів міста

Дата: 25.05.2018 11:47
Кількість переглядів: 529

Фото без описуДоле! Де ти? Відгукнися!
Нашим дітям посміхнися.
Дай вдачу доброї людини,
Дай щастя, вірне, лебедине.

Хай щедрою для них земля вкраїнська буде,
Вона зуміє всіх дітей своїх зігріть.
На радість і на труд ми їх благословимо,
По правді, так, як слід, на цій землі живіть!

Щорічно під звуки вальсу сотні випускників залишають стіни рідних шкіл. Цього свята немає в жодному календарі, але в житті кожного з нас воно займає особливе місце… На ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум розставання з однокласниками і радість зустрічі з майбутнім.

Фото без описуДитинство — найщасливіший період життя для багатьох з нас... Ми завжди тепло згадуємо роки нашої молодості та дитинства, але є діти, у яких просто немає батьків або батьки ведуть асоціальний спосіб життя і не виконують по відношенню до своїх дітей виховних функцій. І тоді на допомогу таким дітям приходить держава.

Вже більше 10 років поспіль центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Н.Шевченко) організовує традиційне свято ”Планета дитинства” для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - випускників учбових закладів міста.

Цього року в гостинному залі Центру дитячої та юнацької творчості (директор Г.Подвиженко) зібралися випускники, їх опікуни, друзі, педагоги, вихователі.

Лунали слова найщиріших привітань від директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Н.Шевченко, головного спеціаліста служби у справах дітей Знам’янського міськвиконкому В.Кісс, вихователя Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради Н.Свириденко.

Фото без описуЦього дня для цих дітей було підготовлено багато сюрпризів : чудовий концерт вихованців ЦДЮТ, солодкий стіл, смачний святковий торт від Спілки підприємців, пам’ятні подарунки і, найголовніше, благословення у щасливу дорогу від тих, хто заміняв їм рідних батьків.

Хотілося б від усього серця привітати дітей із закінченням школи! Вони пройшли надзвичайно важливий етап, і сьогодні символічно прощаються з безтурботним життям.

Попереду у них самостійний шлях, здобуття професії, побудова власної сім’ї. Віримо, що вони достойно увійдуть у доросле, повне щасливих моментів  життя, в якому їх оточуватимуть тільки вірні друзі, чуйні та добрі люди, що підтримають в необхідний момент.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень