Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В день виборів ви будете знаходитися в іншому місці, не там, де прописані?

Дата: 10.04.2019 11:46
Кількість переглядів: 588

Фото без описуЗрозуміло, тоді, щоб проголосувати на іншій виборчій дільниці, в іншому місті, вам необхідно оформити тимчасову зміну місця голосування.

Що для цього потрібно?

Багато виборців, не знаючи вимог закону стосовно цього, не змогли проголосувати.

Отже, якщо в день голосування, ви будете знаходитися в іншому місті чи іншій частині міста, для оформлення тимчасової зміни місця голосування вам необхідно:

ВЧАСНО звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців. Для цього залишається кілька днів. 15 квітня, понеділок, - останній день включно, коли можна зробити тимчасову зміну. Відділи реєстру по всій країні працюють без вихідних і з 8 години ранку.

По-друге, окрім паспорта, вам необхідно надати документ, який посвідчує, що ви будете в день голосування перебувати на іншій території. Це - проїзний квиток або документ про санаторне лікування, або довідка з місця роботи, або довідка від голови квартального комітету чи ОСББ, що ви мешкаєте не за місцем своєї прописки.

Тимчасова зміна місця голосування робиться лише на один тур. Для голосування у подальшому за іншим місцем прописки (реєстрації) вам необхідно буде знову звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень