Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Яскраві барви дитинства

Дата: 04.06.2018 11:46
Кількість переглядів: 709

Фото без описуЦього ж дня діти отримали чудову нагоду взяти участь у конкурсі малюнку на асфальті, який провели заступник директора з навчально-виховної роботи Н.Горбатенко та методист закладу І.Слєпєнькова.

Також біля будівлі Центру дитячої та юнацької творчості всі бажаючі мали змогу відвідати виставку декоративно-ужиткового мистецтва та взяти участь у  майстер – класах, виготовити різноманітні вироби за власними вподобаннями («Малюнок, графіка, живопис» С.Цатурян; «Українська – художня вишивка» С.Дордюк; «Бісероплетіння» Т.Акіменко; «Незвичайне поряд» С.Кондратьєва; «Виготовлення сувенірів» Ю.Випиналюк; «Іграшка-сувенір» Н. Любінська; «Паперопластика» Н.Філоненко; «Оригамі» Л.Догадіна; «Технічний дизайн» Н.Леонова).

Чудовим подарунком та приємною розвагою для всіх присутніх дітлахів на святі Фото без описубула фотозона, виконана художником – оформлювачем закладу Чорнобривець Тамарою Вікторівною  та «Аква-грим» ( майстри – художники С. Цатурян та  Т.Чорнобривець).

Підсолодити свято, як завжди, традиційно, допомогла громадська організація «Знам’янська міська спілка підприємців», яка вручила дітям морозиво, неодмінний атрибут щасливого, незабутнього, сповненого позитивних вражень дитинства.

Свято День захисту дітей добігло кінця та можна з упевненістю стверджувати, що воно стало гідним початком відпочинкових перегонів під назвою літні канікули. 

Бажаємо усім знам’янчанам щасливого відпочинку та незабутніх вражень влітку 2018 року!

Відділ освіти виконавчого комітету
Знам’янської міської ради


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень