Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Жити цікаво та безпечно

Дата: 23.04.2018 11:42
Кількість переглядів: 595

Фото без описуАкцією «Запобігти.Врятувати.Допомогти» рятувальники привітали школярів Знам’янської спеціалізованої загальноосвітньої школи –інтернату І-ІІІ ступенів  з нагоди проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему : «Жити цікаво та безпечно». 

Фото без описуЗ початком року рятувальники продовжують проведення акцій «Запобігти.Врятувати.Допомогти» у закладах освіти м.Знам’янки та Знам’янського району. Одна з таких акцій відбулася 19 квітня на території Знам’янської спеціальної школи-інтернату. Розпочинаючи акцію, рятувальники привітали школярів  з Тижнем знань безпеки життєдіяльності та  побажали успіхів у навчанні. Під час заходу школярам нагадали правила безпечного поводження у різних надзвичайних ситуаціях, саме на це була спрямована насичена програма акції. 

Фото без описуТож черговий караул 18 ДПРЧ  м. Знам’янки продемонстрував юним глядачам  гасіння умовної пожежі та надаваня допомоги потерпілому, який опинився в осередку пожежі, можливості аварійно-рятувальної техніки і обладнання. Під час конкурсів хлопці і дівчата змогли відчути себе справжніми рятувальниками, примірявши бойовий одяг та протигази.

Розповіли дітям і як поводитися у випадку пожежі або виявлення небезпечних предметів. Свої знання школярі теж активно демонстрували, тому за участь у конкурсах отримали подарунки та застережні листівки. 

Фото без описуВарто  зазначити, це була  не перша зустріч школярів з рятувальника-ми.

Працівники Знам’янського МРВ Управління ДСНС в області часті гості у навчальних закладах, оскільки, крім виконання безпосередніх обов’язків з порятунку людей та ліквідації надзвичайних подій, багато уваги приділяють профілактиці та запобіганню нещасних випадків, у першу чергу, з вини та за участю дітей.             
 
 
Знам’янський МРВ Управління ДСНС України 
у Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень