Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 10.09.2018 11:41
Кількість переглядів: 608

Фото без описуВідповідно до плану роботу, під головуванням голови комісії Н.Данасієнко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань бюджету та економічного розвитку міста під час якого депутати розглянули питання, що стосуються профілю роботи комісії. 

До порядку денного роботи комісії були включені питання про:

роботу структурних підрозділів виконавчого  комітету по наповненню дохідної частини міського бюджету та виявленню додаткових ресурсів і додаткових доходів до бюджету;

стан виконання міського бюджету по підсумках І півріччя;

порядок використання коштів міського бюджету, наданих для фінансової підтримки громадським організаціям інвалідів і ветеранів у 2018 році;

стан розгляду  висновків та рекомендацій постійної комісії;

розгляд звернень, що  надійшли до постійної комісії.

Фото без описуЧлени комісії та присутні заслухали інформації заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Г.Лихоти, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, начальника відділу освіти Л.Грекової, т.в.о. начальника управління МА та ЖКГ С.Усатенка, начальника відділу культури і туризму С.Бабаєвої, начальника відділу земельних питань А.Грицюк, в.о. начальника управління соціального захисту населення Л.Костюкевич, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг ) м.Знам’янка Т.Костікової, заступника головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» з економічних питань І.Федорченко. Доповідачі відповіли на запитання присутніх, надали додаткові роз’яснення з питань порядку денного.

Комісія, розглянувши звернення, що надійшли на її адресу, звернулася до фінансового управління з проханням вивчити питання:
збільшення видатків на підвищення посадових окладів педагогічним працівникам, оплата праці яких здійснюється за рахунок коштів міського бюджету на 10% та виплату щорічної винагороди всім педагогічним працівникам за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків у розмірі 100% (звернення профспілок);

виділення додаткових коштів для виплати заробітної плати працівникам централізованої бухгалтерії відділу культури і туризму (звернення депутата С.Бойко).    

За результатами роботи комісії надано висновки та рекомендації, а також знято з контролю, як такі, що виконані, частину попередніх рекомендацій комісії.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.Мороз, М.Терновий, О.Рубан – члени постійної комісії з питань бюджету  та економічного розвитку міста, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради/

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень