Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення Дня вшанування учасників бойових дій  на територіях інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан

Дата: 12.02.2019 11:39
Кількість переглядів: 434

Фото без описуПід головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої за  участі голови міської  Спілки ветеранів в Афганістані М.Фесюна відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення Дня вшанування учасників бойових дій  на територіях інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

У ході робочої зустрічі члени оргкомітету вислухали пропозиції воїнів-інтернаціоналістів міста, які озвучив Микола Фесюн, щодо відзначення пам’ятної дати та визначилися із відповідними заходами.

15 лютого поточного року до меморіального комплексу "Пам’яті воїнів Афганістану"  керівництво міста,представники підприємств, організацій, установ міста, громадськість  та учнівська молодь покладуть квіти. Хвилиною мовчання знам’янчани вшанують полеглих  земляків під час виконання інтернаціонального обов’язку. 

Також, цього дня колишні побратими-учасники бойових дій,  матимуть змогу зустрітися на урочистостях, що відбудуться в міському Палаці культури о 13.45 годині, де відбудеться святковий захід під час якого учасникам бойових дій в Афганістані буде вручено відзнаки міської ради та пам’ятні медалі «30 років виведенню військ з Афганістану». 

Відповідні уроки – пам’яті, лінійки, зустрічі, виховні години, виставки пройдуть у всіх шкільних, позашкільних закладах та закладах культури міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень