Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Катальпа, ялівець та інші

Дата: 02.05.2019 11:32
Кількість переглядів: 450

Фото без описуЦе – вже давня традиція: коли настає весна,  в  місті починають висаджувати  саджанці  нових дерев та кущів. Це все робиться для того, щоб Знам’янка наша виглядала гарнішою, щоб повітря було чистішим й свіжішим. Цього року  місто прикрасилося ще майже 200 зеленими насадженнями.

- 80 катальп (ви можете побачити, як виглядає це дерево, коли виросте,  на фото)  висадили робітники бригади з благоустрою міста на вулиці Віктора Голого, ще 10 катальп – на вулиці Осадчого, - розповідає міський голова Сергій Філіпенко. – 17 саджанців клену висаджено на вулиці Віктора Голого (від будинку №83 до будинку №87). 30 маленьких берізок, 20 маленьких дубочків і 10 ялівців  зараз прикрашають міський парк відпочинку, а 6 ялівців та 5 берізок – красуються в скверику, що  поруч із будівлею міського відділу освіти. 

Фото без описуСаджанці дерев було роздано й мешканцям міста, щоб вони висадили їх у різних частинах міста на вулицях. Березу, клен, ялівець знам’янчани-активісти  висадили на вулиці Дмитрівській; липу, ялівець – на вулиці Осадчого; берізку – на вулиці Віктора Голого, 95; липу – на вулиці Калиновій, 113; клен – на вулиці Братів Лисенків, 6/8; відділу освіти виділено було ялівець, клен, туйю, калину. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень