Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової п’ятдесят шостої сесії міської ради

Дата: 31.07.2018 11:25
Кількість переглядів: 549

Фото без опису27 липня 2018 року, під головуванням секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко, відбулося засідання чергової п’ятдесят шостої сесії міської ради.

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 

Під час голосування порядок денний сесії не було затверджено депутатами в цілому, тому відповідно до п.2 ст.28 головуючим проводилося голосування по кожному пункту окремо. За результатами голосування депутатами було внесено до порядку денного лише п’ять проектів рішень із ста трьох, що були внесені на розгляд пленарного засідання розпорядженням міського голови, а саме: «Про депутатські запити», «Про надання в оренду нежитлових приміщень комунальному закладу «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», «Про надання дозволу на безоплатну передачу майна з балансу управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому на баланс КЗ «Знам’янська міська лікарня Фото без описуім..А.В.Лисенка», «Про затвердження передавального акту балансових рахунків,матеріальних цінностей та активів комунального підприємства Знам’янська редакція міської газети «Знам’янські вісті» (код ЄДРПОУ-02473464), «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання у новій редакції,затвердженого рішенням міської ради від 17 березня 2017 року №776».

Проекти рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2017 року «Про міський бюджет на 2018 рік», про хід виконання міських програм, звіт постійної комісії з питань землекористування та будівництва, звіт Знам’янського відділу поліції про роботу за 2017 рік, про Громадський бюджет міста, проекти, що стосуються реформування Знам’янської міської лікарні ім.А.В.Лисенка» та земельних питань відповідно до результатів голосування не були включені депутатами до порядку денного 56-ої сесії міської ради.

Фото без описуЗатверджено на сесії міської ради 23 депутатських запити та прийняті рішення «Про надання дозволу на безоплатну передачу майна з балансу управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому на баланс КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка», «Про затвердження передавального акту балансових рахунків,матеріальних цінностей та активів комунального підприємства Знам’янська редакція міської газети «Знам’янські вісті» (код ЄДРПОУ-02473464), «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання у новій редакції,затвердженого рішенням міської ради від 17 березня 2017 року №776».

У пленарному засіданні чергової п’ятдесят шостої сесії міської ради 27.07.2018 року брали участь: 30 депутатів міської ради, заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Муравський І.Б., представники засобів масової інформації, мешканці міста.
Депутати Знам’янської міської ради сьомого скликання, відсутні на пленарному засіданні чергової п’ятдесят шостої сесії  міської ради 27.07.2018 року: .Л.Семиніна, Ю.Сопільняк - відпустка; С.Постика, О.Кузін - виробнича необхідність. Причини своєї відсутності депутати повідомили в телефонному режимі.
З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення, є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».
На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень