Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шістдесят шоста сесія міської ради

Дата: 02.01.2019 11:23
Кількість переглядів: 593

Під головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко  та першого заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С.Коваленка відбулося засідання позачергової шістдесят шостої сесії міської ради на розгляд якої, відповідно до розпорядження міського голови було винесено два проекти рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік» та «Про бюджет міста на 2019 рік».

Перед початком пленарного засідання було проведено спільне засідання постійних комісій на якому розглянули проекти рішень,що винесені на 66-ту сесію міської ради відповідно до розпорядження міського голови та за пропозицією депутата міської ради С.Лєвінте проект рішення «Про затвердження міської Програми громадського бюджету міста Знам’янки на 2019 рік».
За результатами роботи, депутатами підтримано та затверджено одне рішеня міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік»,проект рішення «Про бюджет міста на 2019 рік» не набрав необхідної кількості голосів для затвердження,включення до порядку денного проекту рішення «Про затвердження міської Програми громадського бюджету міста Знам’янки на 2019 рік» не було підтримано більшістю присутніх депутатів.
Депутати, що брали участь в роботі сесії 28 грудня 2018 року: Н.Клименко, В.Мацко, Ю.Сопільняк, М.Терновий, Н.Коленченко, С.Філіпова, О.Луц, І.Зіньковська, О.Кузін, С.Каратєєв, Н.Тесленко, О.Куцов, О.Озеряний, Н.Данасієнко, К.Пастух, С.Пашко, Р.Кондратьєв, С.Лєвінте, В.Озеряний, А.Тесленко, Ю.Клюка, Н.Тишкевич, І.Микуляк, Ю.Майборода, І.Грінченко, А.Мороз, Л.Семиніна, О.Тітарєв. Результати поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення висвітлюються на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».
Депутати, що були відсутні під час засідання позачергової 66 сесії міської ради: Т. Макарова - по хворобі, С.Бойко, С.Постика, О.Бойчук, О.Рубан – виробнича необхідність, О.Антоненко – санаторно-курортне лікування. Причини відсутності зазначені відповідно до усних повідомлень депутатів.
У пленарному засіданні позачергової шістдесят шостої сесії міської ради брали участь: заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, директор ЦСССДМ Н.Шевченко, директор Територіального центру (надання соціальних послуг) м. Знам’янка Т.Костікова.
На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень