Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії по ліквідації місць та забороні стихійної торгівлі

Дата: 21.03.2019 11:17
Кількість переглядів: 408

Фото без описуПід головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів  Гребенюка С.А. 20 березня 2018 року відбулося засідання комісії по ліквідації місць та забороні стихійної торгівлі. 

На засіданні розглядалося питання про вжиття дієвих заходів щодо ліквідації осередків  несанкціонованої  (стихійної)  торгівлі  на території  міста  та покращення  його благоустрою. 

Під   час розгляду  даного питання  вирішено,  членам комісії спільно із відділом поліції та спеціалістом з питань екології та благоустрою міста виконавчого комітету, продовжити вжиття  дієвих заходів щодо припинення діяльності стихійних ринків та інших несанкціонованих місць торгівлі шляхом  притягнення  порушників  до  адміністративної  відповідальності  згідно  з вимогами  чинного  законодавства. 

Також надано доручення керівнику комунального ринку провести  роз'яснювальну роботу серед підприємців, що здійснюють торгівлю з лотків, які знаходяться на земельній ділянці  КП "Знам'янський комбінат комунальних послуг", стосовно того, що торгівля повинна здійснюватися в межах лотка, а не за його межами та  вжити відповідні заходи по усуненню порушень.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень