Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Домовилися про співпрацю

Дата: 11.07.2018 11:13
Кількість переглядів: 519

Фото без описуУ понеділок, 9 липня, міський голова Сергій Філіпенко взяв участь в обласній нараді з питань взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування з територіальними підрозділами Національної поліції.

Успішне виконання програми профілактики злочинності в усіх куточках області – це питання стало головною темою обласного заходу.  

Голова Кіровоградської обласної  державної адміністрації Сергій Кузьменко  закликав на нараді всіх керівників міст, районів області до співпраці з правоохоронцями, адже такі негативні на сьогодні явища як незаконний прийом металобрухту пунктами з прийому металобрухту, наркоманію, корупцію, можна подолати тільки спільними зусиллями, у тісній співпраці.  
     
Фото без опису-    Але ж залишаються на сьогодні невирішеними  інші питання, - наголошує міський голова Сергій Філіпенко. -  Приміром, те, що з минулого року  немає можливості завершити розпочаті ремонтні роботи в місті ( це щодо зливової каналізації на Привокзальній площі, ремонту соціального та службового житла, ремонту прибудинкових територій на вулиці Привокзальній, 7, 11, 12, Маяковського, 40, будівництва нового тротуару по вулиці Осадчого, асфальтування дороги по вулиці 8 Березня та ще багато іншого). А завершити ці ремонтні роботи немає можливості через те, що ось вже півроку депутати або не приходять на пленарні засідання, або не голосують за перенесення коштів з минулого на нинішній рік. Тому закликаю в черговий раз ту частину депутатського корпусу, котра  ігнорує в такий спосіб вирішення міських проблем, згадати, що й вони самі є мешканцями нашого міста. А тому вчасне виконання так потрібних ремонтних робіт в місті додасть комфорту та зручності не тільки іншим знам’янчанам, а й самим депутатам та їхнім родинам!

Фото без описуПід час обласної наради міський голова Сергій Філіпенко домовився з присутнім на заході начальником кримінальної поліції Знам’янського відділу поліції Сергієм Стешенком щодо подальшої співпраці поліції, громади та виконавчої гілки влади для подолання злочинності в місті.  


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень