Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Свято Перемоги – особливе свято – величне, вистраждане

Дата: 10.05.2018 11:11
Кількість переглядів: 589

Фото без описуСвято Перемоги – особливе свято – величне, вистраждане… Подвиг героїв-переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як і наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу країн Європи.

З нагоди Дня пам‘яті та примирення та Дня Перемоги, Знам’янська міська бібліотека - філії №3 провела патріотичну годину «Хай буде пам’ять не згасима» для учнів 7-В класу «Знам’янська ЗШ I-III ступенів № 3-гімназія (кл.кер. Кобець О.В).

Бібліотекар Коломіченко Л.Д . розповіла про те, якою дорогою ціною дісталася перемога над ненависним ворогом, наголосила про величезний вклад у Перемогу українців - партизанів, підпільників, трудівників тилу. Особливо присутніх вразив лист – прощання доньки з батьком , яка просила його відомстити за маму і за неї.

Фото без описуТакож нагадала дітям , що червоний мак є символом пам’яті жертв Другої світової війни та розповіла про історію виникнення цієї квітки, яка для нас, українців, ще з козацьких часів являється символом пролитої у боях козацької крові.

Учасники заходу вшанували пам‘ять загиблих воїнів хвилиною мовчання .

Нехай мир та злагода завжди панують у наших душах і серцях, нехай світлі травневі свята, присвячені пам’ятним датам історичних подій Другої світової війни, додадуть всім нам нових сил та натхнення для побудови сучасної європейської держави – України!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень