Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Фестиваль мистецтв «Країна дитячих талантів»

Дата: 11.05.2018 11:10
Кількість переглядів: 540

Німецький композитор і піаніст Людвіг ван Бетховен говорив: «Для людини з талантом і любов'ю до праці не існує перешкод». Саме закоханими  у свою справу, покликаними розвивати та виявляти здібності та вміння, занурюватися  у глибинний дитячий світ талановитих та обдарованих дітей є педагоги та викладачі центру дитячої та юнацької творчості міста Знам’янка.  

Саме з ініціативи директора Центру Подвиженка Геннадія Івановича було започатковано та стало традицією проведення на базі позашкільного закладу освіти міста Знам’янка щорічного фестивалю мистецтв «Країна дитячих талантів».

Травневі дні стали незабутніми, як для вихованців Центру, викладачів та їх батьків, так  і для громадськості міста, адже кожен бажаючий міг завітати на Фестиваль та отримати неповторні емоції, враження та естетичну насолоду.

Фестиваль тривав два дні, програмою якого було передбачено огляд жанрів  в номінаціях: вокальне мистецтво, хореографічне мистецтво, оригінальне мистецтво, декоративно-прикладне та образотворче мистецтво,  фотомистецтво та розмовний жанр.

Привітні глядачі вітали бурхливими оплесками учасників Фестивалю, підтримували неймовірний потік нестримної енергії, що долинав від учасників заходу. 

Завершальним акордом проведення Фестивалю, до участі в якому долучилися понад 600 талановитих та закоханих  у мистецтво дітей міста та району, став масовий дитячий флеш-моб, який об’єднав  та захопив у вихор танцю 335 дітей – учасників Фестивалю «Країна дитячих талантів».

Відділ освіти виконавчого комітету                             
Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень