Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міський голова Сергій  Іванович  Філіпенко провів заплановану зустріч  з  працівниками виробничого підрозділу служби локомотивного господарства «Локомотивне депо Знам’янка»  регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця

Дата: 12.04.2019 11:05
Кількість переглядів: 463

12  квітня  2019 року  міський голова Сергій  Іванович  Філіпенко провів заплановану зустріч  з  працівниками виробничого підрозділу служби локомотивного господарства «Локомотивне депо Знам’янка»  регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця»  за участю  заступника міського голови  з  питань діяльності виконавчих органів Гребенюка С.А.  

Під час зустрічі міський  голова   коротко  охарактеризував основні здобутки  виконавчого комітету  Знам’янської міської ради за результатами діяльності минулого року та  акцентував увагу на ключових питаннях,  які потребують першочергового вирішення.
Про якість  роботи  свідчать показники виконання дохідної частини  бюджету.  

За 2018 рік до міського бюджету м.Знам’янка надійшло доходів (без урахування міжбюджетних трансфертів) до загального фонду - у сумі  184068,2 тис. грн., що складає 103,9% виконання планових показників на 2018 рік (уточнений план 177122,2 тис. грн.); до спеціального фонду - у сумі 10529,8 тис. грн., що складає 100,9 % планових показників на 2018 рік (уточнений план 10431,8 тис. грн.).           

В міському бюджеті забезпечено своєчасну виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ.  Кредиторська заборгованість по заробітній платі та енергоносіям відсутня. 
Для мешканців міста протягом звітного періоду виконано:
- роботи з капітального та поточного ремонту доріг, загальна площа відремонтованого покриття становить 23300 м2.; 
- відремонтовано тротуарів загальною довжиною 2700 м; 
- виконано ремонт  дворових  та  прибудинкових  територій  на загальній площі 4200 м2.
На  об’єктах  житлового фонду виконані роботи на загальну суму              2 350 809,00 грн., а саме відремонтовано 477 м2 покрівлі, 16 козирків над під’їздами, 8 електрощитових, замінено 242 м2 вікон та 8 дверей у під’їздах та інше. 
Згідно положення про співфінансування ОСББ з міського бюджету виділені кошти в розмірі 895 156,00 грн.  на капітальний ремонт покрівлі, влаштування вимощення, заміну вхідних дверей та вікон у під’їздах житлових будинків ОСББ.

Профінансовано капітальний ремонт 11 одиниць ліфтів за період 2018 року на загальну суму 1274,731 тис. грн, з них: 2 одиниці – у житлових будинках комунальної власності та 9 одиниць в ОСББ.

Придбано комунальну техніку (сміттєвоз з заднім навантаженням, самоскид на базі КРАЗ, автобус ритуальних послуг) на суму                6994,800 тис. грн.

Комунальним підприємством «Знам’янський комбінат комунальних послуг» постійно виконуються роботи: з утримання житлових будинків та прибирання прибудинкових територій, вивезення та складування твердих побутових відходів, ремонту електричних розподільчих щитів та електричних мереж житлових будинків, з перевірки димових та вентиляційних каналів згідно з графіками, затвердженими Знам’янським управлінням по експлуатації газового господарства, з фарбування будинкових газопроводів житлових будинків тощо. 

З метою забезпечення населення міста Знам?янки та Знам?янського району якісними медичними послугами створено єдиний медичний простір – комунальний заклад «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка».

Протягом 2018 року лікарнею проведено закупівлю дороговартісного медичного обладнання, а саме: 
- ендоскопічна система SHREK 1000 з відео процесором, освітлювачем, електрокоагулятором, помпою, 2-ма моніторами, стійкою ендоскопічною, гістерорезоскопом та гістероскопом на суму 730 000,00 грн.;
- діагностичний автоматичний комплекс «Кардіо+» у складі 12-канального електрокардіографа, спірограма, на базі персонального комп’ютера та лазерного принтера на суму 94 500,00 грн.;
-   лапароскопічний хірургічний комплекс на суму 365 960,00 грн.

За підсумками зустрічі присутні подякували міського голову за плідну співпрацю та  висловили побажання облаштування автобусної зупинки «Фастівський парк», реконструкції центральної  площі нашого міста; продовження робіт  по асфальтуванню прибудинкових територій, доріг, тротуарів; відновлення зовнішнього освітлення.

Міський голова подякував всіх присутніх за їх  небайдужість до вирішення проблем міста та побажав  і в майбутньому плідно співпрацювати   на благо територіальної громади нашого міста. 

Головний спеціаліст відділу економічного розвитку, 
промисловості,  інфраструктури та торгівлі        
Н.Сич


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень