Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності

Дата: 19.04.2018 11:03
Кількість переглядів: 623

Відповідно до плану роботи постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності, затвердженого рішенням міської ради від 15.12.2017р. №1233, під головуванням голови комісії Н.Коленченко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося розширене засідання постійної комісії  з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності.

На розгляд комісії було винесено питання проведення щорічного міського конкурсу «Людина року» у 2018 році. Саме тому, що в останні роки зі сторони громадськості надходили пропозиції та зауваження щодо проведення даного конкурсу, виникла необхідність розглянути його, надати свої висновки та рекомендації.

Секретар комісії з проведення щорічного міського конкурсу «Людина року», начальник відділу організаційно-кадрової роботи О.Зайченко, поінформувала присутніх про основні положення Конкурсу, перелік номінацій, терміни його початку та підведення підсумків.

Під час обговорення питання порядку денного від депутатів та членів комісії з проведення Конкурсу лунали різні думки щодо: доцільності проведення даного Конкурсу; зміни формату його проведення; його призупинення чи відміни; перегляду переліку номінацій, їх кількості та критеріїв  оцінювання; необхідності проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи з потенційними учасниками Конкурсу; зміни назви; проведення галузевих конкурсів; вивчення досвіду проведення подібних конкурсів у інших містах; участі всіх профільних структурних підрозділів в розробці нового  Положення та їх участі в наступному засіданні з даного питання.

За результатами роботи, комісія надала свої рекомендації про підготовку та винесення на розгляд міської ради проекту рішення щодо призупинення у 2018 році проведення щорічного міського конкурсу «Людина року» у зв’язку з тим, що наступний, 2019 рік, є ювілейним для міста Знам’янка. Цей час потрібен для того, щоб оновити існуюче положення чи розробити нові критерії та формат. 

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Коленченко, Л.Семиніна, С.Пашко, Н.Тишкевич, С.Філіпова, С.Бойко, В.Мацко, Ю.Сопільняк, начальник відділу-організаційно-кадрової роботи О.Зайченко, секретар Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради Н.Іванова.

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».


Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради  
Біліченко Н.В.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень