Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Коли на душі свято – заметіль – не завада.

Дата: 26.12.2018 10:59
Кількість переглядів: 465

Про те, що на південній частині міста 25 грудня відбудеться свято новорічної ялинки для малих та дорослих, повідомили мешканців цієї частини міста ще за тиждень. Зима ж внесла свої корективи: протягом всього дня 25 грудня вирувала заметіль. Гадаєте, ніхто не прийшов на свято?

Новорічний ранок відбувся. І були на ньому й казкові герої, і були подарунки для дітей. А наступаючий Новий рік зустріли весело: іграми, піснями, приємними сюрпризами.

Був ще один святковий сюрприз: дорослих і дітей з наступаючими новорічними святами приїхав привітати  міський голова Сергій Філіпенко. Він побажав щастя, здоров’я , радості всім присутнім. Малеча і дорослі відповіли дружніми оплесками. І хоча свято відбулося не біля самої ялинки (бо ж заметіль заважала), а в приміщенні молодіжної організації «СПАС», розташованому поруч,  це аж ніяк не зменшило святкового, радісного настрою у людей.

Новорічний ранок організували та провели працівники міського відділу культури та туризму. За гарну святкову атмосферу дякуємо  меценатам свята Бевз Олегу - керівнику торгівельної мережі «Маркетопт»,  Плохотнікову Володимиру - ФОП магазин Одеса",  Вовченку Сергію - магазин "Будівельник", Бойко Миколі та Найдьонову Сергію – магазин «БОННА», Дробасі Андрію, Кривенку Андрію, Вітренко Петру, Коляді Володимиру, Флоренцеву Вячеславу, Маніній Анні, депутату міської ради фракції ВО "Батьківщина" Каратєєву Сергію.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень