Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Коли на душі свято – заметіль – не завада.

Дата: 26.12.2018 10:59
Кількість переглядів: 477

Про те, що на південній частині міста 25 грудня відбудеться свято новорічної ялинки для Фото без описумалих та дорослих, повідомили мешканців цієї частини міста ще за тиждень. Зима ж внесла свої корективи: протягом всього дня 25 грудня вирувала заметіль. Гадаєте, ніхто не прийшов на свято?

Новорічний ранок відбувся. І були на ньому й казкові герої, і були подарунки для дітей. А наступаючий Новий рік зустріли весело: іграми, піснями, приємними сюрпризами.

Був ще один святковий сюрприз: дорослих і дітей з наступаючими новорічними святами приїхав привітати  міський голова Сергій Філіпенко. Він побажав щастя, здоров’я , радості всім присутнім. Малеча і дорослі відповіли дружніми оплесками. І хоча свято відбулося не біля самої ялинки (бо ж заметіль заважала), а в приміщенні молодіжної організації «СПАС», розташованому поруч,  це аж ніяк не зменшило святкового, радісного настрою у людей.

Новорічний ранок організували та провели працівники міського відділу культури та туризму. За гарну святкову атмосферу дякуємо  меценатам свята Бевз Олегу - керівнику торгівельної мережі «Маркетопт»,  Плохотнікову Володимиру - ФОП магазин Одеса",  Вовченку Сергію - магазин "Будівельник", Бойко Миколі та Найдьонову Сергію – магазин «БОННА», Дробасі Андрію, Кривенку Андрію, Вітренко Петру, Коляді Володимиру, Флоренцеву Вячеславу, Маніній Анні, депутату міської ради фракції ВО "Батьківщина" Каратєєву Сергію.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень