Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

"Любити і допомагати" – девіз всіх тих, хто не може залишатися осторонь людей, які потребують підтримки та участі, а також – уваги, самовідданості та доброти

Дата: 06.12.2018 10:59
Кількість переглядів: 966

Фото без опису"Любити і допомагати" – девіз всіх тих, хто не може залишатися осторонь людей, які потребують підтримки та участі, а також – уваги, самовідданості та доброти. Саме ці почуття, які неможливо виховати ніякими інструкціями , законами, - притаманні волонтерам.

Сучасні доброчинці працюють не для відзнак і нагород, а задля тих, кому їхня підтримка сьогодні найбільш потрібна. І їхні зусилля нині оцінюють по праву.

Не забувають волонтерів і представники міської влади, військові та всі небайдужі земляки, які сьогодні вітали їх з Міжнародним Днем волонтера. Це Фото без описувідбулося на урочистостях, які проходили у Центрі дитячої та юнацької творчості.

Від імені міського голови Філіпенка С.І., Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету привітала присутніх секретар міської ради Наталія Клименко зазначивши, що саме завдяки волонтерам і їх роботі сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті, а українська армія отримала потужну Фото без описупідтримку. Побажала мирного неба над головою, добра, щастя, злагоди і благополуччя. 

Багато теплих та зворушливих слів на адресу доброчинців  звучало не лише від влади, а й від колег, які сьогодні не шкодують часу, грошей та сил для допомоги тим, хто її потребує і залишається «трудівником тилу». 

Так, до вітань долучилися: настоятель релігійної громади (парафії) Успіння Пресвятої Богородиці Української  Греко-Католицької  Церкви  отець Іван Фото без описуПроць, координатор громадської організації «Знам’янське об’єднання «Майдан»» Тишкевич Н.М., голова міської організації Товариства Червоного Хреста України Котинська Т.С.,  офіцер управління  57 окремої мотопіхотної бригади Чорний О.О.

Відзнаки Кіровоградської обласної ради, грамоти, подяки міської ради, квіти було вручено військовослужбовцям і волонтерам, які постійно допомагають бійцям на передовій у зоні проведення АТО.

Фото без описуОфіцер управління 57 окремої мотопіхотної бригади Чорний Олег Олександрович  вручив винагороди (грамоти, подяки)  голові громадської організації «Знам ‘янське об’єднання «Майдан» Тишкевич Наталії Миколаївні та представникам  - членам організації.

У подарунок  на згадку про свято на волонтерів чекав зворушливий концерт від творчих колективів Центру дитячої та юнацької творчості.

Фото без описуМабуть, недарма так судилося Україні – пройти через біль, страждання, розбрат, кров і жахи війни, щоб зрозуміти: якщо є серед нас такі люди – добровольці (а саме так на українську мову перекладається слово Фото без опису«волонтер») –  то увесь цей народ неможливо зламати. Такий народ обов’язково переможе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень