Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Благоустрій міста триває

Дата: 29.08.2018 10:51
Кількість переглядів: 479

Фото без описуПокращення інфраструктури міста для зручності громадян – це ті головні завдання, які перед собою ставить міська рада.  І саме з метою перевірки стану виконання поставлених завдань, міський голова Філіпенко Сергій Іванович  разом зі своїм заступником з питань діяльності виконавчих органів Гребенюком Сергієм Анатолійовичем здійснили об'їзд кількох об'єктів та оглянули результати виконаних робіт на місці.

Розпочалася інспекція з огляду стану виконання ремонтних робіт по облаштуванню вимощення житлових будинків по вулиці Михайла Грушевського 51, 53.

Фото без описуСлід зазначити, що ці житлові будинки знаходяться в експлуатації вже достатньо тривалий час і тому вже давно потребували проведення зазначених робіт.

Не оминув своєю увагою очільник міста і стан виконання капітального ремонту тротуару по вул. Дмитрівській на ділянці від вул. Віктора Голого до вул. Партизанської. Міський голова  спілкувався з городянами, дізнаючись, чи задоволені вони якістю дорожнього  покриття. Розмовляючи з мешканцями міста, міський голова зазначив, що в результаті реалізації проекту буде Фото без описупокращено рівень благоустрою та естетичного вигляду міста, побуту населення, комфортного переміщення жителів; забезпечено безпеку руху пішоходів до шкіл, дитячих садків та до місця роботи, що особливо ускладнюється в дощову та снігову погоду.

Кінцевою зупинкою об’їзду стала Привокзальна площа, де сьогодні відбувається поточний ремонт об’єктів,  задіяних в прийомі поверхневого стоку  до зливової  каналізації.

Фото без описуЯкістю виконання ремонтних робіт Сергій Іванович та Сергій Анатолійович в цілому залишилися задоволені. Разом із цим керівникам підрядної організації міський голова та його заступник зробили ряд зауважень, що мають бути усунені до того, як об’єкти буде введено в експлуатацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень