Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Обіцяв – виконую!

Дата: 26.06.2018 10:46
Кількість переглядів: 571

Фото без описуНа південній частині міста продовжуються позитивні перетворення.

Вулиця Дмитра Яворницького( колишня Островського) та 6 Робоча: тут розпочався капітальний ремонт дороги, облаштовуються заїзди до автобусних зупинок («кишені»).

До слова, автобусні зупинки у багатьох місцях на південній частині міста облаштували  минулого року вперше, бо ж їх тут зовсім не було, і людям доводилося очікувати автобус просто неба.

- Коли я балотувався на посаду міського голови, всі мешканці вулиці Дмитра Яворницького піднімали питання ремонту дорожнього покриття. Адже тут – інтенсивний рух транспорту, а дорога  – суцільні вибоїни. Я вніс цю пропозицію до плану виконання необхідних робіт в місті. Туди ж занотовував й вулиці з інших частин міста, що потребують першочергового ремонту дорожнього покриття.

Тоді й пообіцяв людям, що робитиму все для блага знам’янчан. Зокрема, працюватиму над тим, щоб набагато кращими стали  дороги в місті, - роз’яснює міський голова Сергій Філіпенко. – І дороги за маршрутними рейсами автобусів давав слово відновити в першу чергу.  Про це мене й просили люди, з якими зустрічався під час передвиборчої кампанії.

Намагаюся всі побажання знам’янчан щодо того, як покращити та навести лад у нашому місті,  втілювати в життя.


управління МА та ЖКГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень