Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Розповсюджують брехню!

Дата: 26.06.2018 10:44
Кількість переглядів: 588

Фото без описуДнями в соцмережах  розповсюдилася така інформація.

Під фото Привокзальної площі в калюжах  після дощу  розмістили коментар депутата міської ради, голови постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища  Анатолія Тесленка,  в якому він зазначив: роботи з відновлення зливової каналізації на площі припинилися через те, що виділені на ремонт кошти привласнив собі виконавець ремонтних робіт. І стосовно цього, зазначав депутат, подано заяву до Знам’янського відділу поліції. 

Але роз’яснюю вкотре (інформація щодо відновлення зливової каналізації на площі друкувалася в міській газеті вже декілька разів): бюджетні гроші витрачені для відновлення зливової каналізації, яка багато років не працювала. А те, що ремонтні роботи ніяк не завершаться, то все це завдяки групі депутатів, котрі з 20 квітня не приходять на пленарні засідання міської ради і не голосують за виділення  коштів, які залишилися з минулого року, для продовження ремонтних робіт (а залишилося зовсім небагато робіт, необхідно встановити водоприймачі та укласти труби для водовідведення).

Втім, цій частині депутатів тепер є за що критикувати комунальників і міського голову, вказувати на недоліки в їхній роботі!

Відновлення зливової каналізації на Привокзальній площі (як і багато інших робіт в місті, про які теж неодноразово розповідалося в газеті) могло б бути завершеним ще минулого року.

Та декотрі депутати стали затягувати вирішення цієї проблеми в місті. Коли ж розпочалися ремонтні роботи, вже настала осінь. Саме тому наприкінці минулого року депутати й винесли рішення : продовжити ремонт зливової каналізації навесні наступного року, бо ж погіршилися погодні умови.

Тоді, обіцяли депутати, й виділять кошти для продовження цих робіт. Весна настала й минула. Незабаром вже - й середина літа, а коштів так депутати й не виділили. Та й як вони можуть це зробити, якщо з 20 квітня (!) ніяк не можуть зібратися для проведення сесії міської ради! Причиною цьому називають – треба замінити на посаді секретаря міської ради на іншу, «свою», людину. Тобто, виходить, проблеми міста вони ставлять на друге місце. На першому – власні амбіції ?

Закликаю цю частину депутатів не розповсюджувати неправдиву інформацію, а прийти нарешті на засідання сесії і проголосувати за важливі для міста питання!

Начальник управління МА та ЖКГ 
М.М. Нікітін


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень