Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Без сім’ї немає щастя на землі

Дата: 22.05.2019 10:40
Кількість переглядів: 436

Фото без опису“Без сім’ї немає щастя на землі”, – твердить народне українське прислів’я. Напевно, кожен із нас усвідомлює, який глибокий зміст закладено в цьому простому, на перший погляд,, вислові. Ми не уявляємо свого життя без рідних людей, які завжди готові зігріти нас теплом і ласкою, любов’ю, бажанням допомогти й розрадити. 

Саме в ці травневі дні ми святкуємо особливі дати – День матері та День сім’ї. Материна ніжна турбота, батькова вимогливість і сила, братова підтримка, бабусина доброта… Хіба може бути щасливою людина без усього цього? 

Фото без описуЦентром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Шевченко Н.В.) в приміщенні територіального центру соціального обслуговування (директор Костікова Т.М.) було проведено традиційну зустріч просвітницького характеру для членів прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та сімей, що опинились у складних життєвий обставинах.

Запрошений практичний психолог Знам'янської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №7 Кус В.А. роз’яснила батькам особливості побудови виховного процесу в родині та налагодження взаємостосунків в сім’ї. Інформацію щодо відповідальності батьків за виховання, догляд та утримання дітей професійно надав інспектор ювенальної превенції Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області Гловацький Є.А.

Фото без опису«Спільними зусиллями ми повинні зробити все можливе для того, щоб, незважаючи на всі життєві перипетії  та перешкоди, наші діти завжди знаходили прихисток і розраду в сім’ях,  де їх підтримують, розуміють, жаліють» - зазначила директор МЦСССДМ Шевченко Н.В.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щиро вітає всіх  з цими світлими і соціально важливими датами та бажає домашнього затишку і тепла, здоров’я і щастя, любові і підтримки, рум'яних пирогів на столі і ніжних обіймів рідних, ласкавих слів і красивих вчинків — тоді світ обов’язково стане кращим!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень