Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулось засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва

Дата: 15.02.2019 10:38
Кількість переглядів: 400

Під головуванням голови комісії Романа Кондратьєва відбулось засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва, на якій розглянуто ряд земельних питань, які виносяться на розгляд 69 сесії міської ради. 

Начальник відділу земельних питань А.Грицюк ознайомила присутніх з проектами рішень, що є профільними  для постійної комісії а саме: затвердження технічної документації із землеустрою; затвердження проектів землеустрою; уточнення площ і затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі; надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою; вилучення земельних ділянок.

За результатами розгляду питань регулювання земельних відносин членами комісії надано пропозиції  щодо винесення проектів рішень на розгляд сесії.

У роботі комісій брали участь члени постійної комісії: Ю.Майборода, О.Кузін, І.Грінченко, а також головний спеціаліст відділу земельних питань Є.Остапенко, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування УМА та ЖКГ О.Мостовий та головний спеціаліст з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради В.Приходько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень