Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У приміщенні Знам’янської міської ради відбулися урочистості на честь 22-ї річниці Конституції України

Дата: 02.07.2018 10:38
Кількість переглядів: 524

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безсумнівно, відноситься і День прийняття Конституції України, що відзначається щорічно 28 червня. 

Напередодні державного свята, на честь 22-ї річниці Конституції України у приміщенні Знам’янської міської ради відбулися урочистості з цієї нагоди.

Традиційно урочистості розпочалися з Державного Гімну України.

Учасників зібрання зі святом привітав міський голова Філіпенко Сергій Іванович.

"Святкуючи День Конституції, ми усвідомлюємо головний закон країни як гарантію громадського миру та згоди, як основу сильної держави, що забезпечує кожному громадянинові свободу і можливість самореалізації.  Знаючи трьохстолітню конституційну традицію свого народу, всі українці повинні пам`ятати, що держава – це не лише чиновники і депутати, держава – це весь народ. І від щоденних дій кожного з усіх нас залежить успіх у будівництві країни, якою пишатимуться наші діти та онуки.

Бажаю кожній знам’янській родині здоров’я та миру, добробуту та впевненості у завтрашньому дні. Нехай наша праця буде успішною. Хай процвітає наше місто, наша держава Україна. Нехай благословить нас Господь.." - зазначив Сергій Іванович у своєму виступі.

Начальник юридичного відділу Данільченко Ю.В. розповів про значення Конституції України в житті суспільства та житті кожного українця.

Хвилиною мовчання учасники урочистостей вшанували пам’ять всіх загиблих борців за свободу і незалежність Української держави.

Під час свята були вручені відзнаки міської ради кращим представникам підприємств, установ та організацій міста.

На завершення заходу  прозвучали музичні вітання  від солістів міського Палацу культури Руслана Павловського та Вероніки Запісочної.

По завершенню урочистостей всі присутні поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень