Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У пленарному засіданні шістдесят третьої сесії міської ради оголошено перерву до 09.00 год. 11 грудня 2018 року

Дата: 29.11.2018 10:37
Кількість переглядів: 429

Фото без опису16 листопада 2018 року, під час голосування, порядок денний 63-ої сесії міської ради не було затверджено в цілому, тому відповідно до п. 2 ст. 28 головуючим проводилося голосування по кожному пункту окремо. Але жодне питання,  що було поставлено на голосування, не набрало необхідної кількості голосів для включення до порядку денного сесії міської ради.

Відповідно до п. п. 1.1 п. 1 ст. 27 Регламенту Знам’янської міської ради головуючим було оголошено перерву в пленарному засіданні шістдесят третьої сесії міської ради до 09 год. 00 хв. 28 листопада 2018 року.

До початку засідання, яке мало було 28 листопада 2018 року, міський голова С.Філіпенко повідомив, що  на пленарному засіданні шістдесят третьої сесії міської ради сьомого скликання із 34 депутатів  міської ради присутні  10 депутатів, відсутні депутати  у кількості 24 особи, що не дає сесії право бути правомочною.

Секретар міської ради Н.Клименко зачитала причини відсутності 24 депутатів, а саме: І.Зіньковська, О.Куцов, С.Пашко, Н.Тишкевич, Р.Кондратьєв – лікарняний; К.Пастух, С.Бойко – відпустка; І.Микуляк, С.Постика, А.Тесленко, Л.Семиніна, С.Лєвінте, В.Озеряний – відрядження; Н.Тесленко – за станом здоров’я; О.Озеряний, М.Терновий, О.Тітарєв, Т.Макарова – виробнича необхідність. Причину відсутності депутати повідомили в телефонному режимі.

Депутати міської ради Ю.Клюка, Ю.Майборода, І.Грінченко, А.Мороз, О.Рубан, Н.Данасієнко – причини відсутності не повідомили.
Міський голова зазначив, що у зв’язку із відсутністю кворуму продовжувати роботу 63 сесії міської ради не має можливості. Відповідно до п.1.1 ст.27 Регламенту Знам’янської міської ради Сергій Іванович оголосив перерву  до  9.00 годині 11 грудня  2018 року. Надав доручення апарату ради довести до відома депутатів про дату та час продовження роботи 63 сесії міської ради.

Сергій Іванович наголосив, що відсутність депутатів та не продовження роботи 63 сесії міської ради затримує використання коштів субвенцій з Державного бюджету, що передбачені місту станом на 28.11.2018 року, не дає можливості збільшити доходи міського бюджету та здійснити їх цільове використання.

Також, не завершення роботи 63 сесії міської ради, призведе до затримки прийняття міського бюджету на 2019 рік, - наголосив міський голова, та звернувся до заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти щодо продовження, спільно з розпорядниками бюджетних коштів, роботи по підготовці проекту міського бюджету на 2019 рік. Запропонував головам постійних комісій  з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацку та з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняку провести спільне засідання двох комісій для розгляду питань: внесення змін до міського бюджету в частині збільшення доходів міського бюджету за рахунок надходження субвенції з Державного бюджету та розподілу видатків; внесення необхідних доповнень до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2018 рік. 

Сергій Іванович подякував присутнім депутатам за їх небайдужу позицію щодо участі у роботі міської ради та виконання ними, визначених чинним законодавством, депутатських повноважень.

Наприкінці, міський голова запросив всіх прийняти участь в робочій зустрічі Народного депутата України Олеся Станіславовича Довгого з мешканцями територіальної громади міста Знам’янка, яка відбудеться о 17.00 год. 28.11.2018р. у міському Палаці культури.

Довідково. 
Кошти субвенцій з Державного бюджету, що передбачені місту станом на 28.11.2018 року:

851,0 тис. грн.  - на заробітну плату з нарахуваннями працівникам міської лікарні (відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОДА від 19.11.2018р. №858-р "Про затвердження розподілу додаткового обсягу медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 2018 рік"), за рахунок субвенції з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері охорони здоров'я за рахунок коштів медичної субвенції;

250,0 тис. грн. - на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет (відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОДА від 19.11.2018р. №858-р "Про затвердження розподілу додаткового обсягу медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 2018 рік"), за рахунок субвенції з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері охорони здоров'я за рахунок коштів медичної субвенції;

455,0 тис. грн. - на оплату праці з нарахуваннями педагогічним працівникам, за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету;
278,45 тис. грн. - придбання житла дітям – сиротам, за рахунок субвенції на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа. 

Інформація про показники запланованого збільшення доходів міського бюджету були надіслані депутатам міської ради на їх електронні адреси з метою інформування їх щодо необхідності розгляду одного з тих питань, що пропонувалися включити до порядку денного, а саме: «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік».

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень