Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено інформ-досьє «Іскрини таланту» присвячене ювілею Загравенка А.Р.

Дата: 06.04.2018 10:36
Кількість переглядів: 661

Фото без опису7 квітня 2018 року виповнюється 80 років нашому земляку, поету, прозаїку, драматургу, члену Національної спілки письменників України, лауреату обласної літературної премії ім. Є. Маланюка, лауреату обласної журналістської премії імені Ю. Яновського - Загравенку Анатолію Романовичу.

Напередодні ювілею бібліотекар Знам'янської міської бібліотеки – філії №3 Сатир Н.А. провела інформ-досьє «Іскрини таланту» для учнів НВК «Знам’янська ЗШ I-IIIст.№2-ліцей». Учасникам заходу було презентовано булл-марки до таких книг, як: «Вкраїна зачекалася на вас», та "Твори в двох томах".

У Анатолія Романовича немає випадкових творів. Усі вони написані рукою Фото без описузрілого і вдумливого майстра, який відзеркалює у красному слові свою чутливу душу і біль за долю України, негаразди сьогодення. Його твори надихають на найактивнішу дію, безкомпромісну боротьбу за нашу державну незалежність, за належне нам почесне місце у світовій спільноті. До відвертої розмови та непростих роздумів запрошує кожен його авторський вірш.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень