Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

ЦНАПИ будуть надавати адміністративні послуги з питань державної реєстрації актів цивільного стану

Дата: 31.10.2018 10:33
Кількість переглядів: 549

Наказом Міністерства юстиції України від 29 серпня 2018 № 2825/5 «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» встановлено, що адміністративні послуги з державної реєстрації шлюбу, розірвання шлюбу за спільною заявою подружжя, яке не має дітей, зміни імені, внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання можуть надаватися через центри надання адміністративних послуг.

Адміністративні послуги з державної реєстрації народження відповідно до частини першої статті 122, частини першої статті 135 Сімейного кодексу України, смерті надаються через центри надання адміністративних послуг, виключно у разі звернення заявників із заявою про державну реєстрацію народження, смерті у строки, визначені законом.

На виконання зазначеного наказу 30 жовтня 2018 року першим заступником міського голови Загородньою В.Г. проведено спільну нараду з начальником Знам’янського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Самофаловою Р.П. та начальником відділу-керівником Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради Михайловим В.В. щодо вивчення відповідних норм законодавства у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, визначення послуг, що надаватимуться  через Центр надання адміністративних послуг та прийняття узгоджених рішень із зазначених питань.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень