Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спільне засідання депутатських комісій

Дата: 18.10.2018 10:26
Кількість переглядів: 457

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко відбулося  спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого присутні розглянули проекти рішень, що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради в жовтні поточного року. 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота надала інформацію щодо запропонованих змін в проекті рішення «Про внесення змін до рішеня міської ради від 22 грудня 2017троку №1259 «Про міський бюджет», по кожному розпоряднику бюджетних коштів окремо. Відповіла на запитання присутніх.
Секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко внесла пропозицію доповнити порядок денний трьома проектами рішень,які є внутрішньо-організаційними актами ,а саме : «Про внесення змін до складу постійних комісій Знам’янської міської ради сьомого скликання», «Звіт постійної комісії з питань споживчого ринку,підприємництва та правової політики за січень-серпень 2018 року», «Про створення тимчасової контрольної комісії для перевірки стану виконання ремонтних робіт  в квартирах,які виділені під соціальне житло».

Голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацко запропонував повторно внести до порядку денного 61-ої сесії міської ради проекти рішення «Про надання згоди КЗ «Знам’янська міська лікарня ім..А.В.Лисенка» на переукладання договору оренди приміщення по вул..Гагаріна,27-Т для проведення приватного медичного прийому» та «Про надання згоди КЗ «Знам’янська міська лікарня ім..А.В.Лисенка» на переукладання договору оренди частини приміщення по вул. Гагаріна,27-Т для надання медичних послуг»,які були підготовлені відповідно до заяв.

Головуючий на засіданні також зачитав пропозиції постійної комісії з питань землекористування та будівництва, щодо доповнення порядку денного проектом рішення «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання у новій редакції,затвердженого рішенням міської ради від 17 березня 2017 року №776».
За результатами роботи надані висновки та рекомендації.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради, заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський, представники ТОВ «Фора-Март», мешканці міста.
На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії. 

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень