Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Замерехтіли тисячі вогників на красуні ялинці біля міського Палацу культури

Дата: 20.12.2018 10:25
Кількість переглядів: 616

Фото без описуНоворічні свята — це час подарунків, сюрпризів, карнавалів та веселощів, коли навколо присутні добро, магія і казка.  
А для дітей – це, взагалі, неймовірна пора, бо дорослі завжди можуть створити дітям казкові умови і разом з ними на час зануритися в дитинство..

І саме 19 грудня в нашому місті відбулася надзвичайна подія - урочисте відкриття головної Новорічної ялинки міста. Слід зазначити, що тільки у нашому місті ялинка особлива, адже вона справжня.  

Фото без описуБіля міського Палацу культури розгорнулося справжнє новорічне дійство, яке розпочалося з появи казкових героїв, які запросили малечу познайомитися з традиціями святкування Дня Святого Миколая у різних країнах світу.

На святі  лунали пісні, водили хороводи і було багато рухливих ігор. І  ось нарешті до малечі, разом з міським головою Філіпенком Сергієм Івановичем, завітав Святий Миколай, який привітав знам’янчан зі святами. 

Фото без описуМіський голова С.І.Філіпенко побажав усім доброту, радості, щастя й добра, що неодмінно будуть вірними супутниками у Новому 2019 році.

Після веселих забав діти, разом із почесними гостями, казковими героями, Святим Миколаєм запалили ілюмінацію на Новорічній красуні, яка буде тішити знам’янчан своїми вогниками протягом усіх свят.

Фото без описуПо завершенню святкової програми усі учасники отримали солодкі подарунки.

Вже дуже багато років творчий колектив міського Палацу культури дарує і дорослим, і малим знам’янчанам свята біля пухнастої ялинки, адже новорічні Фото без описусвята такі бажанні і довгоочікувані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень