Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Днями тут завершать роботи

Дата: 13.09.2018 10:25
Кількість переглядів: 632

Фото без описуВулицю Дмитрівську сьогодні не впізнати: вона стала гарною, комфортною і сучаснішою. Зараз тут завершуються роботи з облаштування тротуарної доріжки: встановлюються нові бордюри, асфальтуються заїзди до дитячого садочка, на іншу вулицю. 

-    Виконуються всі роботи, передбачені  проектно-кошторисною документацією. Крім цього  працівники бригади з благоустрою міста  очистили територію від сміття, бур’янів, - коментує міський голова Сергій Філіпенко. - Фото без описуАле це – ще не всі зміни. Управління ЖКГ звертатиметься до депутатів міської ради із пропозицією про виділення коштів для облаштування території між дорогою та тротуаром. Плануємо завезти землю для того, щоб тут були  газони, клумби, встановити урни.

Фото без описуДякую за ініціативу і підтримку мешканцям будинку № 35 – подружжю Олені та Віктору Бабенкам, котрі за власні кошти, підтримуючи ініціативу міської влади, придбали цемент і «всилили» тротуарну доріжку.

Фото без описуЯкби кожен знам’янчанин ставився ось так відповідально до справи благоустрою нашого міста, Знам’янка вже давно б стала невпізнано гарною!


управління  МА та ЖКГ
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень