Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Сімдесят перша сесія міської ради

Дата: 26.04.2019 10:16
Кількість переглядів: 516

Під головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулася сімдесят перша сесія міської ради. 

До початку роботи сесії міської ради, під головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності Н.Коленченко, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого депутати погодили включення до порядку денного сесії міської ради двох додаткових питань, а саме: «Про внесення змін до складу  постійних комісій Знам`янської міської ради сьомого скликання» та «Про затвердження Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у м. Знам’янка на 2019 рік».

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 
Від імені депутатів міської ради та себе особисто міський голова привітав депутатів міської ради, які відзначили свій день народження напередодні – О.Луца, О.Антоненка, В.Мацка.

За результатами роботи міської ради було затверджено   74 рішення, у тому числі 17 депутатських запитів.

Широке обговорення серед депутатів відбулося під час розгляду інформації керівника Знам’янської місцевої прокуратури про результати діяльності Знам’янської місцевої прокуратури на території міста Знам’янки та Знам’янського району за 2018 рік та звіту начальника Знам’янського відділу поліції перед населенням за 2018 рік. На запитання присутніх відповідали заступник місцевого прокурора Л.Петренко та   т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції С.Стешенко. Інформації взяті до відома, затверджено відповідні рішення.

Рішення щодо внесення змін до міського бюджету було затверджено, з доповненнями, більшістю від присутніх, з врахуванням додаткових пропозицій, що буди надані  суб’єктом подання проекту рішення - фінансовим управлінням та обговорені на депутатських комісіях, а також пропозицій депутатів міської ради, що надійшли, як під час роботи депутатів  у комісіях, так і під час обгорнення проекту рішення на сесії міської ради.

Депутати заслухали інформації про хід виконання Міських програм, прийняли їх до відома та підтримали відповідні рішення. 

Набрали необхідної кількості голосів та були затверджені також рішення міської рад: «Про встановлення туристичного збору на території м. Знам’янка» на 2019 рік»; «Про затвердження Міської програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на території м. Знам’янка» на 2019-2021 роки»; «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.03.2011 року № 167 “Про затвердження коефіцієнтів орендної плати за земельні ділянки на території м. Знам’янка” та «Про внесення змін до рішення міської ради   від   23.01.2015 року № 1597 “Про ставки земельного податку у м. Знам’янка з 01.01.2015 року (відповідно до грошової оцінки земель міста)”.

Протягом засідання було підтримано ряд протокольних доручень міської ради. 

У різному секретар міської ради Н.Клименко повідомила, що 26 квітня 2019 року відбудуться міські заходи з нагоди відзначення  річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС та запросила депутатів взяти участь у їх проведенні.

Міський голова С.Філіпенко звернувся до присутніх депутатів із словами вдячності за проведену роботу та привітав з наступаючим світлим святом Великодня

побажав добра, міцного здоров’я, миру і процвітання у всьому!

Депутати, що зареєструвалися та приймали  участі у роботі сімдесят першої  сесії міської ради 25 квітня 2019 року: Н.Клименко, О.Бойчук, В.Мацко, Ю.Сопільняк, С.Філіпова,  Н.Коленченко, М.Терновий, І.Зіньковська, С.Каратєєв, О.Антоненко, Н.Тесленко, С.Бойко, О.Озеряний, О.Куцов, К.Пастух, Р.Кондратьєв, Н.Данасієнко, Ю.Майборода, І.Грінченко, А.Мороз, О.Тітарєв, Н.Тишкевич.  Результати поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення висвітлюються на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Депутати, що були відсутні під час засідання сімдесят першої сесії міської ради: Т.Макарова - по хворобі, І.Микуляк – за сімейними обставинами, С.Постика, Ю.Клюка, О.Луц – за межами міста, С.Лєвінте, С.Пашко - відрядження, А.Тесленко, О.Рубан, В.Озеряний – причина відсутності, на момент проведення сесії міської ради, не повідомлена, О.Кузін, Л. Семиніна - виробнича необхідність. Причини відсутності зазначено відповідно до усних повідомлень депутатів, що були відсутні.

У пленарному засіданні сімдесят першої сесії міської ради брали участь: заступник місцевого прокурора Л.Петренко, т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції С.Стешенко, начальник штабу Знам’янського відділу поліції  А.Кравчук, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, міський голова 2006-2010 р.р. В.Крюков,  в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський, , члени органів самоорганізації населення, мешканці міста.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень