Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Про це говорять!

Дата: 07.12.2018 10:16
Кількість переглядів: 395

Фото без описуЗ 1 листопада мешканці Кіровоградської області будуть сплачувати за спожитий газ не ДП “Центргаз” ВАТ “Кіровоградгаз”, як було раніше, а ТОВ “Газопостачальній компанії  “Нафтогаз України”.

- Відповідно Постанови Кабінету Міністрів Украіни від 19 жовтня ц.р.  відбулася зміна постачальника природного газу побутовим споживачам, - розповідає начальник Знам“янського УЕГГ  Олег Казмірчук. 

Для переоформлення договору постачання газу треба буде звернутися до абонвідділу. Втім, штовхатися задля цього в чергах, наголошують в роз“ясненнях від нового постачальника, не варто.

Переоформлення договорів триватиме протягом 2-3 місяців. А ось сплачувати за листопад слід вже за новими реквізитами. Ці реквізити буде зазначено в квитанціях, що надійдуть незабаром кожному абоненту поштою. Або можна їх самим знайти в інтернеті.

Як же бути тим, хто вже сплатив за листопад і надіслав кошти за старими реквізитами, - ДП “Центргазу”?

Онлайн-видання “Точка доступу” роз“яснює:- Мешканцям обласного центру слід буде звернутися до абонвідділу із паспортом, кодом, відповідною заявою про повернення коштів. А ось для мешканців інших населених пунктів  - процес повернення коштів поки що не розроблено.  Треба буде зателефонувати після 15 грудня за телефонами інфоцентрів.

0800 215 515
044 537 0554

телефони працюють з 9.00 до 18.00, крім вихідних.

Детальніше про це розповімо трохи пізніше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень