Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Окраса площі

Дата: 18.05.2018 10:07
Кількість переглядів: 612

Так можна відтепер називати клумбу, розташовану в центрі Привокзальноі площі навпроти будівлі залізничного вокзалу.

- Вперше за багато років тут висадили квіти,- розповідає майстер бригади з благоустрою,що працює при управлінні містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства,  Борис Ніконов.- Клумбу поділили на окремі ділянки, на кожній із них висадили різний сорт квітів.

Тут тепер ростуть петуніі, чорнобривці, тюльпани. Приємно відмітити: коли робітники бригади працювали на клумбі, чимало знам“янчан підходили і висловлювали своє захоплення створеною красою з квітів. Непокоіть інше: щоб висаджені квіти не викрали недобросовісні громадяни.

Тому звертаюся з проханням до знам“янчан не бути байдужими і не проходити мовчки, якщо побачать, як хтось викопує квіти. Гарно там, де бережуть наведену красу!

Незабаром  на площі  заасфальтують і дорожнє покриття.

PS  А клумбі, що на Привокзальній площі, напевно, не судилося стати окрасою міста. Як нещодавно повідомив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Гребенюк, протягом однієї ночі з клумби хтось викопав… 50 саджанців квітів. У місті переповідають: хтось був свідком, як, освітлюючи клумбу ліхтариком, невідомі цупили квіти… 

Управління МА та ЖКГ
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень