Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

АНДРІЙ ХАЙАТ - Знам'янка - 1+1.

Дата: 21.01.2019 10:07
Кількість переглядів: 798

На телеканалі 1+1 у вокальному проекті “Голос країни” вчора виступив знам”янчанин Андрій Хайат.

Своїм неординарним виконанням (Андрій співав пісню часів Київської Русі) хлопець викликав справжній фурор. Вперше за цей сезон одразу всі чотири крісла суддів повернулися до виконавця (а за умовами конкурсу відбір конкурсантів проходить наосліп).

“Чому ми раніше ніколи не чули про цього хлопця?”, - стали запитувати знам”янчани в соцмережах. - Він раніше теж десь виступав?”

- Він раніше виступав на всіх міських заходах! - розповідає бабуся юної зірки, міський терапевт, Тетяна Верем’єва. - Він грав на акордеоні. Навчався в міській музичній школі на відмінно. Із золотою медаллю закінчив ЗОШ-3. Зараз закінчив київський педуніверситет ім. М.Драгоманова (вивчав англійську та арабську мови). До слова, ще в школі став переможцем програми FLEX (програми обміну майбутніх лідерів). 10 клас, отже, закінчив, навчаючись у штаті Джорджія, в США. 11-й клас закінчив у Знам’янці із золотою медаллю.

В інстаграммі хлопець про себе написав: батьки були проти того, щоб він займався музикою. Але й навчаючись у Києві, хлопець весь свій вільний час присвячував музиці...
Вітаємо Андрія з блискучим виступом!
ДАЛІ БУДЕ.

Інформація зі сторінки Виконавчий комітет Знам'янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень