Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося перше засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради

Дата: 26.02.2019 10:04
Кількість переглядів: 538

За участі начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зіньковської І.В., головного спеціаліста відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зайченка В.В.  відбулося  перше засідання громадської ради  при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, на яке було винесене питання обрання керівного складу ради. 

Головою громадської ради обрано Сурдула Михайла Дмитровича – члена ГО «Антикорупційний рух Знам’янщини»; заступником - Чуракову Світлану Степанівну представника Знам’янської міської профспілки працівників освіти; секретарем – Іванову Наталію Вікторівну – голову будинкового комітету № 8

У своїй діяльності громадська рада керуватиметься Конституцією та законами України, указами Президента України, а також Регламентом та Положенням про громадську раду. 

Основні завдання громадської ради визначені Постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996. Серед визначених завдань - створення умов для реалізації громадянами конституційного  права на участь в управлінні державними справами. Рада здійснюватиме громадський контроль за діяльністю органів виконавчої влади, сприятиме врахуванню органом  місцевого самоврядування  громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Діяльність ради передбачає проведення публічних заходів по обговоренню актуальних питань розвитку міста, проведення семінарів, конференцій, засідань за «круглим столом» та інших заходів.

Строк повноважень складу громадської ради - два роки.

Наступне засідання громадської ради відбудеться 15 березня 2019 року.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень