Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янці відзначили День Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2018 10:03
Кількість переглядів: 540

Фото без опису21 листопада біля пам’ятного знаку «Героям,загиблим за свободу та незалежність України» на площі "Героїв Майдану" було людно: небайдужі знам’янчани зібралися, з нагоди відзначення  Дня Гідності та Свободи.   

Представники влади, жителі міста, школярі, громадськість прийшли вшанувати Героїв Небесної Сотні й усіх українських вояків, які беруть участь у бойових діях на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й Фото без описусуверенній державі.

Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

До присутніх звернулась секретар міської ради Наталія Клименко: « Доленосні події, що відбулися в Україні, стали підтвердженням того, що українці відродилися як сучасна європейська  нація. Ми,  як ніколи,  єдині в Фото без описусвоїх помислах і цілях. Нас об'єднує   наша любов до України. Сьогодні ми віддаємо шану Героям Небесної Сотні, волонтерам, усім українським бійцям, які,   вдень і вночі надійно стоять на захисті наших східних кордонів. Бажаю усім непохитної віри у перемогу,   миру, добробуту та наснаги! Фото без описуСлава Україні! Слава її Героям!» , - зазначила у своєму виступі Наталія Миколаївна.

До присутніх на площі звернувся настоятель парафії Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ Іван Проць, який закликав кожного пам’ятати про найцінніше – берегти в собі гідність і свободу. 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх загиблих за свободу і незалежність держави, за гідне майбутнє і процвітаючу Україну, за обраний Фото без описуєвропейський шлях.

Завершилось відзначення Дня Гідності і Свободи покладанням квітів до пам’ятного знаку «Героям,загиблим за свободу та незалежність України».

Гідний поваги народ, має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Фото без описуСвободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень