Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 30.08.2018 09:58
Кількість переглядів: 525

Під головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної І.О. відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядок денний комісії були винесені 6 питань, а саме: 1 - про надання  висновку про доцільність позбавлення батька батьківських прав стосовно малолітньої  дитини; 1 - про надання  висновку про доцільність позбавлення матері батьківських прав стосовно неповнолітньої дитини; 1 - про стан утримання та виховання малолітніх дітей в сім’ї матері; 2 - про надання дозволу на дарування житлового будинку, право користування яким належить малолітній дитині, 1 - про продовження здійснення ЦСССДМ соціального супроводу сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Під час засідання заслухано інформацію начальника служби у справах дітей  Л. Карпук. Членами комісії вивчені всі наявні документи з даних  питань. При розгляді спірних питань заслуховувалася та враховувалася думка запрошених.  

По кожному питанню прийняті відповідні рішення та надані рекомендації: 2 проекти рішень будуть винесені на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради, 1 - підготувати висновок про доцільність відібрання неповнолітньої дитини від матері без позбавлення її батьківських прав; 1 - підготувати висновок про недоцільність позбавлення батька батьківських прав стосовно малолітньої дитини; 1 - продовжити здійснення МЦСССДМ соціального супроводу сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, 1- попереджено матір про наслідки неналежного виховання своїх малолітніх дітей. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень