Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міський голова Сергій Іванович Філіпенко провів відкриту зустріч з головами квартальних та будинкових комітетів, секретарями житлових будинків, головами ОСББ та ЖБК міста

Дата: 15.04.2019 09:57
Кількість переглядів: 463

12  квітня  2019 року  міський голова Сергій  Іванович  Філіпенко провів відкриту зустріч з  головами квартальних та будинкових комітетів, секретарями житлових будинків, головами ОСББ та ЖБК міста за участю  секретаря міської ради Н. Клименко та  першого заступника міського голови В. Загородньої. 

Міський голова, звітуючи про діяльність виконавчих органів за 2018 рік, коротко  охарактеризував основні здобутки  виконавчого комітету  Знам’янської міської ради за результатами діяльності минулого року та  акцентував увагу на ключових питаннях,  які потребують першочергового вирішення. Сергій Іванович зупинився як на питаннях, що стосуються дохідної частини міського бюджету, так і виконання його видаткової частини.

Поінформував про: структуру фактичних надходжень податку з доходів фізичних осіб до бюджету міста у 2018 році; показники реалізованої продукції по підприємствах міста; обсяги виплат та фінансування, що проводяться у соціальній сфері, як за рахунок коштів міського бюджету, так і за рахунок коштів державного та обласного бюджетів; фінансування освітньої галузі; кошти, що виділялися у 2018 році на культурну та медичну галузі тощо.

Окрему увагу у своїй доповіді міський голова приділив фінансуванню у 2018 році житлово-комунального господарства. Сергій Іванович відзначив, що для мешканців міста протягом звітного періоду виконано: роботи з капітального та поточного ремонту доріг, загальна площа відремонтованого покриття становить 23300 м2;  відремонтовано тротуарів загальною довжиною 2700 м;  виконано ремонт  дворових  та  прибудинкових  територій  на загальній площі 4200 м2.

На  об’єктах  житлового фонду виконані роботи на загальну суму    2 350 809,00 грн., а саме: відремонтовано 477 м2 покрівлі, 16 козирків над під’їздами, 8 електрощитових, замінено 242 м2 вікон та 8 дверей у під’їздах та інше. 

Згідно Положення про співфінансування ОСББ з міського бюджету виділені кошти в розмірі 895 156,00 грн.  на капітальний ремонт покрівлі, влаштування вимощення, заміну вхідних дверей та вікон у під’їздах житлових будинків ОСББ. 

Профінансовано капітальний ремонт 11 одиниць ліфтів за період 2018 року на загальну суму 1274,731 тис. грн, з них: 2 одиниці – у житлових будинках комунальної власності та 9 одиниць в ОСББ.

Придбано комунальну техніку (сміттєвоз з заднім навантаженням, самоскид на базі КРАЗ, автобус ритуальних послуг) на суму 6994,800 тис. грн.

Комунальним підприємством «Знам’янський комбінат комунальних послуг» постійно виконуються роботи: з утримання житлових будинків та прибирання прибудинкових територій, вивезення та складування твердих побутових відходів, ремонту електричних розподільчих щитів та електричних мереж житлових будинків, з перевірки димових та вентиляційних каналів згідно з графіками, затвердженими Знам’янським управлінням по експлуатації газового господарства, з фарбування будинкових газопроводів житлових будинків тощо. 

Міський голова відзначив, що саме завдяки наполегливості та ініціативності керівників органів самоорганізації населення, вигляд нашого міста змінюється на краще.  Сергій Іванович ознайомив присутніх із переліком робіт та обсягами завдань, що заплановані на 2019 рік.

За підсумками зустрічі, присутні подякували міського голову за плідну співпрацю та  висловили побажання облаштування автобусної зупинки по вул. Олени Теліги (  район колишнього кінотеатру «Україна»), реконструкції центральної  площі нашого міста; продовження робіт  по асфальтуванню прибудинкових територій, доріг, тротуарів; відновлення зовнішнього освітлення, вивезення твердих побутових відходів, реконструкції сміттєзбиральних майданчиків та оновлення контейнерного парку, якості надання послуг КП «Знам’янський ККП» та перехід на нову форму правління багатоквартирним житловим будинком, ремонту покрівель житлових будинків, покращення санітарного стану та  благоустрою міста тощо.

Міський голова подякував всіх присутніх за їх  небайдужість до вирішення проблем міста та побажав  і в майбутньому плідно співпрацювати   на благо територіальної громади нашого міста. 

На зустріч були присутні також, т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції С.Стешенко, начальник Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області В.Ларіонов, начальник Знам’янського ЗУЕГГ О.Казмірчук, начальнику Знам’янського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго» О. Ковбасюк, керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський.

Начальник відділу забезпечення діяльності
міської ради Н.Біліченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень