Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Скликання чергової п'ятдесят восьмої сесії Знам'янської міської ради сьомого скликання

Дата: 03.08.2018 09:55
Кількість переглядів: 591

17 серпня 2018 року  о 9.00 год. у сесійній залі міської ради, відповідно до розпорядження секретаря міської ради Клименко Наталії Миколаївни від від 2 серпня 2018 року №22 "Про скликання п’ятдесят восьмої cесії Знам’янської міської ради сьомого скликання" відбудеться п’ятдесят восьма сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. 

 

На розгляд сесії виносяться такі питання:

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік».
  2. Звіт постійної комісії з питань землекористування  та будівництва.
  3. Інформація Знам’янського відділу поліції про роботу підпорядкованого підрозділу щодо виконання наданих повноважень за 2017 рік.
  4. Про надання дозволу на безоплатну передачу майна з балансу фінансового управління Знам’янського міськвиконкому на баланс відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
  5. Про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств міста за 2017 рік.
  6. Про затвердження Програми розвитку малого та середнього підприємництва у м.Знам’янка на 2018-2019 роки.
  7. Про передачу кабельних ліній.
  8. Про затвердження Програми запровадження в м.Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів на 2018-2020 роки.
  9. Про  затвердження Положення щодо порядку надання значної матеріальної допомоги громадянам на лікування.
  10. Про хід виконання Міської програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2016-2020 роки.
  11. Про хід виконання Міської програми збереження історичної пам’яті про Перемогу у Другій світовій  війні на 2011-2020 роки.
  12. Про  стан виконання Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка  за  2017 рік.
  13. Про створення Координаційної ради по впровадженню та реалізації Громадського бюджету міста Знам’янка та затвердження її складу.
  14. Про встановлення розміру щомісячного преміювання міському голові на ІІ квартал 2018 року.
  15. Про внесення змін до рішення міської ради від 17.11.2017 року №1182 «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Знам’янка».
  16. Про внесення змін до рішення Знам’янської  міської ради від 20 жовтня 2017 року №1157 «Про делегування представників міста до Госпітальної ради Кропивницького  госпітального округу».
  17. Про надання дозволу на безоплатну передачу з балансу Знам’янської центральної районної лікарні на баланс комунального закладу «Знам’янська міська лікарня  ім.А.В.Лисенка» будівель та споруд.
  18. Про затвердження Статуту комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» у новій редакції.
  19. Про повноваження щодо приватизації житлової квартири №11 по вулиці Дружби,43  в селі Володимирівка.
  20. Про хід виконання Міської програми з правової освіти населення на 2016 – 2020 роки за 2017 рік.
  21. Про внесення змін до рішення міської ради від 17 листопада 2017 року № 1176 «Про затвердження Міської програми  «Обдарована молодь  - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» на 2018 рік та Положення про  призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи».
  22.  Про стан виконання Міської комплексної програми розвитку засобів масової інформації - редакції газети «Знам’янські вісті» у м.Знам’янка на 2014-2017 роки.
  23. Про погодження трудового колективу комунального підприємства «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради на відзначення Почесною відзнакою Кіровоградської області  „Честь і слава Кіровоградщини”.
  24. Про призупинення проведення  щорічного міського конкурсу «Людина  року».   
  25. Про внесення  доповнень до рішень міської ради від 17.11.2017р. №1181 «Про затвердження плану діяльності Знам’янської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік» та від 15.12.2017р. №1233 «Про затвердження плану роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2018 рік».
  26. Про затвердження звіту про незалежну оцінку комплексу будівель асфальтно-бетонного заводу.
  27. Про  надання  згоди   комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка»  на  здачу  в   оренду будівлі  прохідної по  вул. Михайла  Грушевського, 15.
  28. Про  надання  згоди   комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка»  на укладання  договору  оренди  нежитлових  вбудованих  приміщень по вул. Трудова, 27.
  29. Про  надання  згоди   комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка»  на  здачу  в   оренду нежитлового  приміщення  адміністративного  корпусу  лікарні  по  вул. Михайла  Грушевського, 15.
  30. Про  надання  згоди   комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка»  на здачу в   оренду  нежитлового  вбудованого  приміщення по вул.Гагаріна,27.
  31. Про  надання  в оренду нежитлових приміщень    комунальному  закладу «Знам’янський  районний   центр  первинної  медико-санітарної  допомоги».
  32. Про внесення  змін та доповнень до рішення міської ради від 20 жовтня 2017 року №1160 «Про внесення змін до рішення міської ради від 25 квітня 2017 року№824 «Про затвердження Положення про співфінансування робіт з капітального ремонту житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирного житлового будинку».
  33.  Про роботу виконавчого комітету та виконавчих органів Знам’янської міської ради за 1 квартал 2018 року.
  34. Про встановлення розміру щомісячного преміювання міському голові на 3 квартал 2018 року.
  35. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Праведнюк О.М.
  36.  Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Городницькому В.Я.
  37.  Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Доброноженко Н.А.
  38. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Мірошніченку А.О.
  39. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Шуліці Д.С.
  40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр.Артем’євій О.Ю. та гр.Ковальчук Л.В.
  41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр.Білокамінській Т.І.
  42. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр.Куріковій Г.О. та гр.Пантєлєєву О.В.
  43. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр.Яценку О.М.
  44. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Давидову В.П.
  45. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Гребенщіковій Н.М. та гр. Романенко Т.Г.
  46. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Кобець О.В.
  47. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Костюк Н.П.
  48. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Михайловському Г.М.
  49. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Хащівському В.Б. та гр. Гусяк О.В.
  50. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки ПрАТ “Кіровоградобленерго”.
  51. Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Цаканяну В.М.
  52. Про продаж  земельної ділянки несільськогосподарського призначення гр. Цаканяну В.М.
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Єрьоменко Б.О.
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Кошель І.М.
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Свербій В.Г.
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Сокирко Т.Л.
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Сокирко В.В.
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр.Дроботу М.Ф.
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр.Коваленку А.В.
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр.Коваленко О.О.
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Фокіній Я.В.
  62. Про уточнення площі та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Бондаренку А.О.
  63. Про уточнення площі та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр.Турлюну В.В.
  64. Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку гр.Колоусову О.І.
  65. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого  заключення договору оренди земельної ділянки) ТОВ «Знам’янський торгівельний комплекс «Відродження».
  66. Про надання згоди на поділ земельної ділянки гр.Компанієць Н.М.
  67. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Національної поліції України.
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки гр. Ігнатова Р.А.-А.
  69. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки гр. Коваленко Н.В.  
  70. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки гр.Шульженко О.Б.
  71. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному підприємству «Регіональний центр розвитку послуг» Кіровоградської обласної ради.
  72. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ГБК «Восток».
  73. Про доповнення переліку земельних ділянок, набуття права оренди яких здійснюватиметься на аукціонах у 2018 році.
  74. Про дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 88,0 кв.м для набуття права оренди шляхом продажу на аукціоні.
  75. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Філоненку В.В.
  76. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Сайку Р.І.
  77. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Куц З.П.
  78. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Антонюку І.С.
  79. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Антонюку І.С.
  80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Олійнику О.М.
  81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Колоусову І.О.
  82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Мельниченко Є.П.
  83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Руденку Ю.В.
  84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ОСББ «Смарагдове».
  85. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр.Видутій О.А.
  86. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр.Іванову О.В. та гр.Івановій М.І.
  87. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр.Кожокар Г.О.
  88. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр.Савельєвій Л.Д.
  89. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр.Токарю О.В.
  90. Про уточнення площі та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр.Буряченко Д.О.
  91. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду гр.Завялову М.М.
  92. Про продовження терміну дії договору оренди  земельної  гр.Васильченку І.О.
  93. Про відмову в наданні згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Демченку В.Л.
  94. Про відмову в наданні згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Котяку Є.А.
  95. Про відмову в наданні згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Кондратьєву С.В.
  96. Про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби на території міста Знам’янки.
  97. Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті міста Знам’янки Кіровоградської області. 
  98. Про затвердження Положення про організацію приймання робіт/послуг, виконаних за рахунок коштів міського бюджету.
  99. Про виключення із членів комісії з припинення (реорганізації) Знам’янської центральної районної лікарні.
  100.  Про хід виконання Міської програми патріотичного виховання населення на період до 2017 року.
  101.  Про надання згоди комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» на здачу в оренду приміщення ізолятора по вул. Михайла Грушевського,15.
  102. Про роботу виконавчого комітету та виконавчих органів Знам’янської міської ради за ІІ квартал 2018 року.
  103. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Андросову А.В.
  104. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Комарю С.І.
  105.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Ільченко Є.Ф.
  106. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ладигіній Т.Т. та гр.. Ільченко І.А.
  107. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лісяному В.В.
  108. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Савіцькій Л.М.
  109. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Цуркан Т.М.
  110. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ( для подальшого заключення договору оренди земельної ділянки) гр. Смаржевському А.О.
  111. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному підприємству «Знам’янський комбінат комунальних послуг».
  112. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Немішу Ю.В.
  113. Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку гр. Кабаш Н.Г. Різне

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень