Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Такі зусилля – та на добрі б справи…

Дата: 20.07.2018 09:51
Кількість переглядів: 549

Фото без опису Днями в соцмережах депутат міської ради Н.Данасієнко  розмістила повідомлення про те, що Кіровоградським окружним адміністративним судом винесено рішення (цитуємо): «зобов’язати Знам’янського міського голову Філіпенка С.І. поставити на голосування під час чергового пленарного засідання сесії проект рішення (автором якого є Н. Данасієнко) «Про дострокове припинення повноважень секретаря Знам’янської міської ради»». 

        Але депутат Н.Данасієнко  не вказала, що дане рішення суду не є остаточним.  Не згадали, що коли виносилося це рішення суду, не було враховано думку протилежної сторони - міського голови, а саме – чому ж міський голова відмовлявся ставити проект рішення про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради на голосування.

       А чому ж відмовляється? Роз’яснюю. Перш, ніж звільнити будь-яку людину,  треба вказати, які порушення при виконанні своїх службових обов’язків вона вчинила. Та ось секретар міської ради всі ці два роки працює, суворо дотримуючись чинного законодавства. Вона добросовісно виконує всі свої посадові обов’язки. За що, до речі, депутатський корпус квартал за кварталом призначав їй найвищий відсоток премії. А потім частині депутатів захотілося змістити секретаря з посади. 

Мушу нагадати, що на секретаря міської ради розповсюджується дія Кодексу законів про працю. І ці закони не передбачають звільнення працівника безпідставно, просто тому, що комусь цього хочеться. Наразі готується апеляційна скарга на рішення Кіровоградського окружного адміністративного суду, яке винесено було без залучення сторін по справі.  Отже,  за чинним законодавством, це рішення  не набрало законної сили.

Розповсюджується в соцмережах й інша брехня. Мовляв, не відремонтована і вся у вибоїнах дорога під шляхопроводом (тунелем) – це провина міської влади. Але ж і в міській газеті, і на сайті міської ради неодноразово давалося роз’яснення: ця дорога перебуває на балансі залізничного підприємства «Знам’янська дистанція колії»! Міська влада неодноразово зверталася до керівництва Одеської залізниці з проханням виділити кошти на ремонт дороги, але віз і нині там. Так, у міському бюджеті є кошти для відновлення дороги під шляхопроводом. Але ж за чинним законодавством це буде «нецільовим використанням коштів»!

Звертаюся до депутатів, котрі постійно саботують прийняття рішень на благо нашого міста. От якби ж так завзято, як ви добиваєтеся зняття секретаря міської ради, ви переймалися проблемами міста! Щоб не розглядали земельні питання три місяці, тоді як законом передбачено місяць! Щоб нарешті ви проголосували про перенесення 12 мільйонів гривень з минулого року на нинішній для завершення ремонтних робіт у місті (про це теж вже неодноразово розповідалося на сайті міської ради та в міській газеті). Щоб була можливість порадувати знам’янчан відновленою зливовою каналізацією на Привокзальній площі, відремонтованою прибудинковою територією по вулиці Привокзальній,7,11,12, відремонтованим дахом на вулиці М.Грушевського,12, відремонтованою дорогою на вулиці 8 Березня, новеньким тротуарами на вулицях  Осадчого, Соборній і  Чайковського (від вулиці Гагаріна до вулиці Дмитрівської), відремонтованою дорогою на вулиці Дмитрівській, де рух по колу. Усе це гальмується частиною депутатів, щоб знівелювати роботу міського голови та не дати змінювати наше місто на краще, а лише критикувати його!

 

С.Філіпенко, Знам’янський міський голова.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень