Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У пленарному засіданні 53 сесії міської ради 7 скликання, після сорокахвилинної роботи, знову оголошено перерву до 09.00 год. 20 червня 2018 року

Дата: 18.06.2018 09:50
Кількість переглядів: 587

Фото без опису15 червня 2018 року о 09.00 годині було  продовжено роботу 53 сесії міської ради після перерви, що була оголошена 08 червня 2018 року.

Міський голова  Сергій Іванович Філіпенко перед початком роботи повідомив, що  на пленарному засіданні п’ятдесят третьої сесії міської ради сьомого скликання із  34 депутатів  міської ради зареєструвалися (під підпис) 26 депутатів, в автоматизованій системі – 20. Запропонував іншим депутатам зареєструватися. В роботі сесії брали участь 26 депутатів; були присутніми, але не зареєструвалися 2 депутати; відсутні – 6 депутатів.

Міський голова відзначив наступне: «Враховуючи, що 4 травня 2018 року відповідно до повідомлення лічильної комісії проект рішення №2 є затвердженим для розгляду.  Відповідно до п.2 ст.28 Регламенту, голосуємо про включення до порядку денного 53-ої сесії міської ради питання №3».

Надійшла пропозиція депутата міської ради С.Пашка, який запропонував, на підставі п.15 ст. 37 Регламенту Знам’янської міської ради (одноразове відхилення від закріплених у Регламенті положень, здійснюється двома третинами голосів депутатів від загального складу Ради), поставити на  голосування питання «Про повернення до формування порядку денного». За результатами голосування дане рішення не набрало необхідних 23 голосів.

Надійшла пропозиція від міського голови про включення до порядку денного проекту №3. Питання було включено до порядку денного.

Надійшла пропозиція від міського голови про включення до порядку денного проекту №4 «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік», але питання не було включено до порядку денного у зв’язку з  відсутністю кворуму відповідно до даних автоматизованої системи голосування. 

За даними автоматизованої системи, на той момент було вже зареєстровано тільки 13 депутатів, не дивлячись на те, що в залі знаходилося 22 депутата. Відсутня необхідна більшість  -  18 депутатів, -  для голосування та включення питань до порядку денного. Міський голова запропонував перерву до 09.00 год. 20 червня 2018 року.

Сергій Іванович наголосив на тому, що міська рада, в порушення вимог чинного законодавства, не розглядає земельні питання. Зачитав, які саме зміни пропонуються проектом рішення про зміни до міського бюджету; які об’єкти не можуть бути профінансовані ( перерахував види робіт, суми на їх виконання та депутата, який обраний або закріплений за виборчим округом, до меж якого входить об’єкт). Відзначив, що своєю бездіяльністю міська рада створює кризову ситуацію в місті, як з фінансуванням об’єктів житлово-комунального господарства, так із фінансуванням захищених статей по галузі «Охорона здоров’я» тощо.

Депутат міської ради О.Тітарєв запропонував поставити на  голосування питання «Про повернення до формування порядку денного» повторно.

Міський голова заперечив тому, що, на підставі п.15 ст. 37 Регламенту Знам’янської міської ради, відхилення від закріплених у Регламенті положень, здійснюється двома третинами голосів депутатів від загального складу Ради, одноразово.

Депутата міської ради Н.Тишкевич висловила власну думку щодо подій, які відбуваються в міській раді. 

Депутат міської ради Н.Тесленко навела дані щодо аналізу фінансування бюджетних установ станом на 01.06.2018 року та кількості коштів на рахунках міського бюджету.

Міський голова наголосив на тому, що в липні поточного року, в разі не внесення змін до бюджету, буде відчуватися нестача коштів для фінансування заробітної плати по лікарні. Відповідно до п.1.1 ст.27 Регламенту Знам’янської міської ради Сергій Іванович оголосив перерву  до 9.00 години  20 червня  2018 року.

У  пленарному засіданні п’ятдесят  третьої сесії  міської ради 15.06.2018 року брали участь  депутати: С.Бойко, О.Бойчук, Н.Данасієнко, С.Картаєєв, Н.Клименко, Ю.Клюка, Н.Коленченко, Р.Кондратьєв, О.Кузін, О.Куцов, О.Луц, Т.Макарова, В.Мацко, І.Микуляк, А.Мороз, В.Озеряний, О.Озеряний, К.Пастух, С.Пашко, Ю.Сопільняк, М.Терновий, А.Тесленко, Н.Тесленко, О.Тітарєв, Н.Тишкевич, С.Філіпова.

Депутати Знам’янської міської ради сьомого скликання, відсутні на  пленарному засіданні п’ятдесят  третьої сесії  міської ради 15.06.2018 року: О.Антоненко, С.Постика – за сімейними обставинами; І.Зіньковська – відпустка; С.Лєвінте, Л.Семиніна – виробнича необхідність; О.Рубан – лікарняний; І.Грінченко, Ю.Майборода – були присутніми, але не зареєструвалися.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень