Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Майбутнє людини – у її власних руках

Дата: 22.04.2019 09:49
Кількість переглядів: 524

Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожного хто здатен працювати. Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів обрати свій, єдиний. Людина набуває досвіду у процесі певної діяльності, але краще це виходить, коли вона має знання (профорієнтаційні).

З метою розширення світогляду та поглиблення знань про світ професій, завідуюча  Знам’янської міської бібліотеки – філія №3 Сатир Н.А. спільно з фахівцем з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного  центру зайнятості Базюк Л.С. в цікавому для старшокласників форматі провели  захід «Моє майбутнє – у моїх руках». 

Впродовж заходу  учнів 9-б класу НВК «Знам’янська ЗШ I-IIIст.№2-ліцей» (класний керівник Зубренко Л.А.)  активно брали участь в інтерактивній бесіді з елементами ділової гри на тему вибору професії.

Розмовляли на дуже важливі теми: як не помилитися у виборі майбутнього фаху, як відчути своє професійне покликання і не стати заручником розхожих штампів про престижність та "зірковість" обраної стезі.

Сподіваємось, що наша бесіда   допоможе старшокласникам зорієнтуватися у розмаїтті професій і зробити свій правильний вибір.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень