Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища

Дата: 20.12.2018 09:48
Кількість переглядів: 694

Фото без описуПротягом трьох днів – 14, 17 та 18 грудня поточного року, за участі секретаря міської ради Н.Клименко та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів-начальника фінансового управління Г.Лихоти, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, відбувалися засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища ( гол. А.Тесленко).

На розгляд комісії було винесено питання розгляду розрахунків потреби у видатках міського бюджету на 2019 рік по головних розпорядниках, розпорядниках нижчого рівня, одержувачах бюджетних коштів.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота представила членам постійної комісії та присутнім проект рішення міської ради «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік». 

Присутні отримали інформацію щодо запланованих видатків по кожній установі та потреб у фінансуванні, що необхідно додатково врахувати при розподілі коштів вільного залишку, що утвориться станом на 01.01.2019 року.

Галина Вікторівна відзначила, що проект міського бюджету 2019 року збалансований по доходах та видатках, а тому, вразі необхідності внесення змін в частині збільшення будь-якої статті видатків, слід буде вносити зміни та зменшувати інші статті витрат установи чи галузі в цілому.

Членами постійної комісії, протягом засідання, були поставлені запитання кожному з представників розпорядників коштів, а також були висловлені окремі пропозиції щодо фінансування галузей міста. 

Детально розглянувши пропозиції, представлені управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, членами постійної комісії, протягом засідань, були висловлені думки щодо:

переліку об’єктів, фінансування яких необхідно запланувати у проекті міського бюджету на 2019 рік першочергово, а на які, фінансування слід передбачити при розподілі вільного залишку, що утвориться станом на 01.01.2019 року; 

зменшення/збільшення фінансування по видах робіт;

необхідності реалізації об‘єктів, на які виготовлено  проектно-кошторисну документацію;

придбання обладнання для перевірки якості виконання дорожніх робіт, а саме: асфальтобетонного покриття.

За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради А.Тесленко, І.Грінченко, К.Пастух, О.Озеряний – члени постійної з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, Р.Кондратьєв, О.Кузін – члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва, О.Тітарєв – секретар постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня  ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, заступник головного лікаря з економічних питань КЗ «Знам’янська міська лікарня  ім. А.В.Лисенка» І.Федорченко, керівники, головні бухгалтери та бухгалтери бюджетних установ, директор Територіального центру ( надання соціальних послуг) м. Знам’янка Т.Костікова.

Відділ забезпечення діяльності  міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень