Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності

Дата: 20.12.2018 09:43
Кількість переглядів: 500

Фото без описуПід головуванням голови комісії Н.Коленченко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів-начальника фінансового управління Г.Лихоти, відбулося засідання постійної комісії  з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності на розгляд якої було винесено питання розгляду розрахунків потреби у видатках міського бюджету на 2019 рік по головних розпорядниках, розпорядниках нижчого рівня, одержувачах бюджетних коштів.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота представила членам постійної комісії та присутнім проекту рішення міської ради «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік». 

Присутні отримали інформацію щодо запланованих видатків по кожній установі та потреб у фінансуванні, що необхідно додатково врахувати при розподілі коштів вільного залишку, що утвориться станом на 01.01.2019 року.

Галина Вікторівна відзначила, що проект міського бюджету 2019 року збалансований по доходах та видатках, а тому, вразі необхідності внесення змін в частині збільшення будь-якої статті видатків, слід буде вносити зміни та зменшувати інші статті витрат установи чи галузі в цілому.

Членами постійної комісії, протягом засідання, були поставлені запитання представникам розпорядників коштів щодо: повноти врахування, у підготовленому проекті рішення «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік» усіх потреб установи та галузі; робіт, фінансування виконання яких слід врахувати при розподілі вільного залишку, що утвориться станом на 01.01.2019 року; власних надходжень бюджетних установ та напрямків використання даних коштів; об’єктів, на яких виконання капітальних ремонтів, у тому числі, інженерних мереж та систем, є першочерговими завданнями; необхідності придбання медичного обладнання ( мамограф) та забезпечення фінансування придбання інсуліну для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет у повному обсязі на І півріччя 2019 року; напрямків використання коштів Знам’янською міською організацією ветеранів та потреби організації на 2019 рік; коштів, що передбачені в проекті міського бюджету на 2019 рік для компенсації за пільгові перевезення автомобільним та залізничним транспортом; перспектив завершення  робіт на об’єктах, капітальний ремонт чи реконструкція яких розпочата у 2018 році і не будуть завершені до кінця року; придбання костюмів для гуртківців БДЮТ; забезпечення охорони закладів освіти міста; розробки та затвердження схеми дислокації дорожніх знаків по місту в новій редакції; ведення обліку робіт, в межах виборчих округів депутатів міської ради, що виконані за результатами їх звернень та запитів; передбачення коштів на висвітлення діяльності установ, що фінансуються за рахунок коштів міського бюджету тощо.

За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Коленченко, О.Куцов, С.Пашко – члени постійної з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня  ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, заступник головного лікаря з економічних питань КЗ «Знам’янська міська лікарня  ім. А.В.Лисенка» І.Федорченко, керівники, головні бухгалтери та бухгалтери бюджетних установ, директор Територіального центру ( надання соціальних послуг) м. Знам’янка Т.Костікова.

Відділ забезпечення діяльності  міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень