Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Ви зверталися? Відповідає міський голова

Дата: 13.09.2018 09:42
Кількість переглядів: 464

Фото без описуУ суботньому номері міської газети «Знам’янські вісті» ( від 8 вересня ц.р.), під рубрикою « Народна трибуна» , було надруковано  листа мешканця (чи мешканки?)  південної частини міста І. Кириєнко зі скаргою на те, що   жителям вулиць Челюскіна, Набережної та інших, розташованих поруч, доводиться постійно добиратися до дитячого садочка, школи, роботи по  багнюці після дощу. А міська влада – бездіє, не вживає ніяких заходів, щоб хоча б якось зробити комфортнішим життя цих людей.

- Управлінню житлово-комунального господарства було дано доручення детальніше вивчити цю проблему на місці, поспілкуватися з мешканцями розташованих у цьому мікрорайоні вулиць. По-перше, з’ясували, що на південній частині міста, як і в місті загалом, немає такої людини із прізвищем І. Кириєнко. Тобто, в газеті надруковано було виступ вигаданої людини. По-друге,  ще в квітні цього року управління житлово-комунального господарства виносило на розгляд депутатів міської ради проект щодо виділення коштів на поточний ремонт доріг.  

Та протягом  кількох місяців частина  депутатів міської ради або не приходила  на пленарні засідання міської ради, або   просто не голосувала за  виділення цих  коштів. Вони  були зняті з плану  використання головою депутатської постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища Анатолієм Тесленком.  

На південній частині міста  сьогодні намагаємося встигнути виконати капітальний ремонт дорожнього покриття на вулицях Свободи (Примакова), Комарова, 8 Березня, а на вулиці Осадчого – порадувати людей новим тротуаром. Бо ж кошти на ці ремонтні роботи було виділено не на початку року, як того хотілося б, а вже аж в серпні. Тож поспішаємо освоїти ці кошти.

Після завершення цих робіт на названих вулицях, перейдемо й до мікрорайону вулиць Челюскіна, Набережної. Замовлятиметься проектно-кошторисна документація, щоб дорожнє покриття на цих вулицях (особливо враховуючи те, що вони розташовані під нахилом) було із твердим дорожнім покриттям.
 
Плануємо, вболіваємо за наше місто. Я дуже сподіваюся, що мої ініціативи з благоустрою і покращення Знам’янки  будуть підтримані депутатами міської ради!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень