Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Виїзне засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка п

Дата: 13.07.2018 09:36
Кількість переглядів: 514

Під головуванням секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулося виїзне засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору".

Було прийнято рішення щодо огляду учасників номінації  «Кращий багатоповерховий будинок» та "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". 

Присутні ознайомилися з обсягами робіт, що були проведені за період участі у конкурсі мешканцями будинків, ЖБК та ОСББ, що подали заяви в даних номінаціях. 

В номінації "Кращий багатоповерховий будинок" це житлові будинки: №13 по вул. Привокзальній ;  №11 по вул. Партизанській;  № 1 по вул. Некрасова та №32 по вул. Київській.

В номінації "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" : ОСББ «Злагода», вул. Віктора Голого, 95; ОСББ «Яблонька», вул. Скирди,20; ОСББ «СТРІЛА РЛК 6», вул. Віктора Голого, 122-А; ОСББ «Грушевського 33», вул. Михайла Грушевського,33; ОСББ «Наш спільний дім - 6», вул. Глібка,6.

Члени комісії відзначили позитивні зміни, що відбулися в кожному житловому будинку, звернули увагу на роботи, що проводяться в частині утримання житлового будинку, його прибудинкової території та підвального приміщення, а також на заходи з енергозбереження, що проводяться мешканцями будинків ( утеплення фасадів будинків, встановлення метало пластикових вікон в під’їздах та квартирах, встановлення економних освітлювальних приладів, лічильників тощо).

Підсумкове  засідання комісії, із запрошенням представників  учасників, допущених до участі у фінальній частині конкурсу, заплановано провести після 16 липня  2018 року.

Секретар комісії з проведення Конкурсу
Н. Біліченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень